Φουλ του διπλού!

01/11/2017 - 12:09

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή της Α1 Κατηγορίας Λήμνου, μετά και τη διεξαγωγή της 6ης Αγωνιστικής, η οποία κύλησε ομαλά και χωρίς να συμβεί το παραμικρό στα έξι γήπεδα, όπου διεξήχθησαν τα παιχνίδια, με εξαίρεση το Αητός Πλάκας-Άρης Μούδρου, το οποίο διακόπηκε στο 26’ του πρώτου μέρους, αφού ο γηπεδούχος ξεκίνησε με εννιά παίκτες και στη συνέχεια έμεινε στο γήπεδο με έξι, λόγω τραυματισμών, με αποτέλεσμα βάσει κανονισμού ο διαιτητής να το διακόψει με το σκορ στο 0-4 χάρη, στα γκολ των Βότση (2), Γαϊτανέρη και Βασίλα.

Στα αξιοσημείωτα επίσης, το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι πέρασαν με νίκες σε όλα τα ματς, κάτι που συμβαίνει σπάνια στη Λήμνο.

Άγιος Γεώργιος-Διαγόρας Σαρδών 0-9

Ο Διαγόρας Σαρδών συνεχίζει να εντυπωσιάζει και δικαίως για την ώρα να κρατά την πρωτοπορία στην κορυφή. Νέο θύμα του ο Άγιος Γεώργιος, με το επιβλητικό 0-9 σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική, αφού το σκορ θύμισε αγώνα… πόλο. Πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης ο Ταμβάκης, που έστειλε τέσσερις φορές την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας καρέ. Με χατ τρικ ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Τζώης, επιβεβαιώνοντας τη στενή του σχέση με τα δίχτυα. Τα άλλα δύο γκολ σημείωσαν οι Μελισσός και Κωνσταντάρας.

Αργοναύτες-Κεραυνός Αγ. Δημητρίου 0-3

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Κεραυνός στην έδρα τον Αργοναυτών, σε μια αναμέτρηση μεταξύ των περσινών κυπελλούχου και πρωταθλητή. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να συναντήσουν μεγάλα εμπόδια και έχοντας καλή απόδοση, πήραν το τρίποντο με γκολ των Μαρουκάκη (2) και Γαλιμήτη, συνεχίζοντας να καταδιώκουν στη βαθμολογία.

Ηφαιστία-Ηρακλής Ατσικής 1-3

Δίκαιη νίκη πήρε ο Ηρακλής, καθώς πέρασε με 1-3 από το Κοντοπούλι, έχοντας καλή απόδοση σε όλο σχεδόν το 90λεπτο. Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των φιλοξενούμενων, ο Στρατής Κρίκης που σημείωσε χατ-τρικ, ενώ το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Χατζόγλου. Ο νικητής απέχει από την κορυφή πέντε βαθμούς έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα οι παίκτες του παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, για να μη χαθεί άλλο πολύτιμο έδαφος.

Κάσπακας-ΑΕ Λήμνου 1-2

Σημαντικό τρίποντο πήρε στη Μύρινα η ΑΕ Λήμνου, καταβάλλοντας την αντίσταση του Κάσπακα με 1-2, σημειώνοντας τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν ανοικτό και από τις δύο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποιες καλές ευκαιρίες και να σκοράρουν δύο φορές με τους Πρωτούλη και Παρασχάκη. Ο Κάσπακας απάντησε με τον Σεϊτανίδη, αλλά η καλή αμυντική γραμμή της ΑΕΛ δεν επέτρεψε να δεχθεί άλλο γκολ.

Προποντίδα-Θάνος 0-4

Με εύκολο τρόπο πήρε την εκτός έδρας νίκη με 0-4 το Θάνος απέναντι στην Προποντίδα, που δεν αντιστάθηκε. Άλλωστε για την ομάδα της Ν. Κούταλης είναι γνωστά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει από το ξεκίνημα της σεζόν και οι νεαροί της ποδοσφαιριστές κάνουν φιλότιμη προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι, δικαιολογώντας την παρουσία τους στo πρωτάθλημα, όσο το επιτρέπουν οι δυνατότητες τους. Σκόρερς για το Θάνος, που συμπλήρωσε δύο νίκες, ήταν οι Σπανός, Βλαστάρας, Καράμανλης και Τσιοβάκης.

Ρεπό: Φιλοκτήτης

Βαθμολογία

Α' Κατηγορία Λήμνου Β. Γκολ
1. Διαγόρας Σαρδών 15 18-6
2. Κεραυνός Αγ. Δημητρίου 13 30-1
3. Ηρακλής Ατσικής 10 19-7
4. Φιλοκτήτης 10 14-21
5. Άρης Μούδρου 8 11-7
6. Αργοναύτες 7 5-5
7. Ηφαιστία 7 5-6
8. Θάνος 6 8-10
9. ΑΕ Λήμνου 6 6-8
10. Κάσπακας 5 6-9
11. Προποντίδα 0 1-21
12. Αητός Πλάκας 0 0-21
13. Άγ. Γεώργιος 0 0-28

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey