Στοπ στο Μούδρο για Διαγόρα και κορυφή ο Κεραυνός!

07/11/2017 - 20:00 Τελευταία τροποποίηση στις 09/11/2017 - 16:01

Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή της βαθμολογίας στην Α1 Κατηγορία Λήμνου, μετά την εκτός έδρας πρώτη ήττα του Διαγόρα Σαρδών με 2-1 από τον Άρη Μούδρου και την εύκολη επικράτηση του Κεραυνού  επί του Κάσπακα (3-0). Ο συνδυασμός αυτών των δύο αποτελεσμάτων έφερε την ομάδα του Αγίου Δημητρίου μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα. Από την 7η Αγωνιστική ξεχώρισαν οι εύκολες νίκες του Ηρακλή κόντρα στην Προποντίδα (5-0), της ΑΕ Λήμνου απέναντι στον Αγ. Γεώργιο (6-1), καθώς και του ΑΟ Θάνους με αντίπαλο τον Αητό Πλάκας (8-1). Χορταστικό επίσης θέαμα προσέφεραν Φιλοκτήτης και Ηφαιστία (3-5).

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

Άρης Μούδρου-Διαγόρας Σαρδών 2-1 

Πρώτη απώλεια για τον Διαγόρα Σαρδών, ο οποίος ηττήθηκε με 2-1 από τον Άρη εκτός έδρας και συνάμα έχασε την πρωτοπορία στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ με τον κορυφαίο του γηπέδου Γιάννη Γαϊτανέρη (6 γκολ φέτος), το πρώτο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και το δεύτερο με ανάποδο ψαλίδι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Μελισσός μπορεί να βρήκε τα δίχτυα ενδιάμεσα για τον Διαγόρα, αλλά η ομάδα των Σαρδών δεν κατόρθωσε στο τέλος να φύγει έστω με το βαθμό της ισοπαλίας, λυγίζοντας απέναντι σε ένα μαχητικό Άρη Μούδρου.

Κεραυνός Αγ. Δημητρίου-Κάσπακας 3-0 

Υγιεινό απογευματινό περίπατο έκανε ο Κεραυνός, αφού ο Κάσπακας δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι του. Έτσι οι περσινοί πρωταθλητές χωρίς να κοπιάσουν, μπήκαν στη θέση του οδηγού χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Τσακαλίδης, Άντον και Ηλίας Μαρκάκης. Χάθηκαν επίσης πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. 

ΑΕ Λήμνου-Αγ. Γεώργιος 6-1 

Εξάσφαιρο κρατούσε η ΑΕ Λήμνου, συντρίβοντας με 6-1 τον Αγ. Γεώργιο, βελτιώνοντας ακόμη πιο πολύ τη θέση της στον πίνακα. Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους, που πήραν από πολύ νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και η συνέχεια για αυτούς ήταν ακόμη πιο εύκολη. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Πρωτούλης, Παρασχάκης και από ένα οι Μπαρμπαργερόπουλος, Κανάρης.

Ηρακλής Ατσικής-Προποντίδα 5-0 

Φάση από τον αγώνα Ηρακλή Ατσικής-Προποντίδας | Θύμιος Παλάντζας

Εύκολο έργο είχε ο Ηρακλής, ο οποίος συνέτριψε στην Ατσική την Προποντίδα με 5-0, περνώντας στην 3η θέση και μάλιστα, χωρίς οι παίκτες του να κοπιάσουν ιδιαίτερα. Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο Κωνσταντάρας, ο οποίος πέτυχε καρέ τερμάτων, ενώ το άλλο γκολ μπήκε από τα πόδια του Τσάνα. 

Θάνος-Αητός Πλάκας 8-1 

Ακόμη περισσότερα γκολ σημείωσε το Θάνος, με την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, συντρίβοντας με 8-1 τον Αητό Πλάκας, που δείχνει αδύναμος στις γραμμές του. Ο Τσιοβάκης ήταν τοπ σκόρερ με ένα ακόμα καρέ, χατ τρικ πέτυχε ο Πάνος και το άλλο γκολ των νικητών σημείωσε ο Βλαστάρας. Από πλευράς Αητού το γκολ της τιμής πέτυχε ο Κουκουλήθρας.

Φιλοκτήτης-Ηφαιστία 3-5

Χορταστικό σε φάσεις και γκολ ήταν το ματς του Φιλοκτήτη με την Ηφαιστία, η οποία κέρδισε με 3-5 και έφτασε τους 10 βαθμούς. Χατ τρικ πέτυχε ο Τσαλίκης, ενώ οι Λιδάκης, Μαυροειδής σημείωσαν τα άλλα δύο γκολ για την ομάδα από το Κοντοπούλι, ενώ οι γηπεδούχοι -που τελείωσαν τον αγώνα με εννιά παίκτες λόγο αποβολών- σκόραραν με δύο γκολ του Τσιαρή και ένα του Μποτζίδη. 

Ρεπό: Αργοναύτες

Βαθμολογία

Α' Κατηγορία Λήμνου Β. Γκολ
1. Κεραυνός Αγ. Δημητρίου 16 33-1
2. Διαγόρας Σαρδών 15 19-8
3. Ηρακλής Ατσικής 13 24-7
4. Άρης Μούδρου 11 13-8
5. Ηφαιστία 10 20-9
6. Φιλοκτήτης 10 17-7
7. Θάνος 9 16-11
8. ΑΕ Λήμνου 9 12-9
9. Αργοναύτες 7 5-5
10. Κάσπακας 5 6-11
11. Αητός Πλάκας 0 2-29
12. Προποντίδα 0 1-26
13. Άγ. Γεώργιος 0 1-34

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey