Ξανά στην κορυφή ο Κεραυνός

28/11/2017 - 12:59 Τελευταία τροποποίηση στις 28/11/2017 - 13:06

Το ρεπό του Διαγόρα Σαρδών εκμεταλλεύτηκε κατά τη 10η Αγωνιστική ο Κεραυνός Αγίου Δημητρίου και με την εκτός έδρας νίκη του με 0-5 επί της ΑΕ Λήμνου, πέρασε πάλι στην κορυφή οδηγώντας την κούρσα. Κύριο χαρακτηριστικό σε όλα τα ματς τα μεγάλα σκορ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο.

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης
Φωτογραφία | Θύμιος Παλάντζας

ΑΕ Λήμνου - Κεραυνός Αγ. Δημητρίου 0-5

Με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε από την έδρα της Μύρινας ο Κεραυνός συντρίβοντας με 5-0 την ΑΕ Λήμνου κατακτώντας ξανά την κορυφή την οποία είχε χάσει πριν από μια αγωνιστική λόγω του ρεπό που είχε ο Διαγόρας. Οι νικητές δεν συνάντησαν προβλήματα δεν βρήκαν εμπόδια φθάνοντας σε μια άνετη για αυτούς νίκη. Χατ τρικ σημείωσε ο Τσακαλίδης ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής στην νίκη της ομάδας του , ενώ τα άλλα δύο μπήκαν από τα πόδια των Διαμαντάρη και Ποντίκα οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό 0-5 για τον Κεραυνό.

Ηρακλής Ατσικής-Άρης Μούδρου 5-0

Με 5-0 επικράτησε του Άρη Μούδρου στο γήπεδο της Ατσικής ο Ηρακλής, πλησιάζοντας στους δύο βαθμούς από τη 2η θέση. Οι νικητές πραγματοποίησαν την καλύτερη ως τώρα εμφάνιση τους, ικανοποιώντας τους φίλους τους. Από την άλλη μεριά, ο Άρης Μούδρου αγωνίστηκε με ορισμένες απουσίες, χωρίς να καταφέρει να υψώσει ανάστημα. Έπαιξε ανορθόδοξο ποδόσφαιρο και έκανε πολλά λάθη σε όλες τις γραμμές, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι του, σκοράροντας 5 γκολ με τους Μπεκρή, Φώτη Κρίκη, Αλεξιάδη, Καπερώνη και Γκοτσόπουλο.

Θάνος-Φιλοκτήτης 3-4

Τρομερό ματς έγινε στο Γήπεδο Μύρινας με πρωταγωνιστές το Θάνος και τον Φιλοκτήτη και μεγάλη νικήτρια στο τέλος την ομάδα του Κοντιά με σκορ 3-4. Συνεχείς οι εναλλαγές του σκορ, επτά γκολ και τεράστιο ενδιαφέρον ως τις καθυστερήσεις, συνέθεσαν το σκηνικό της αναμέτρησης. ?Για το Θάνος τα γκολ σημείωσαν οι Κουτλάκης, Περέλλης, Τρακέλλης, ενώ από πλευράς Φιλοκτήτη σκόρερς χρίσθηκαν οι Γκαλιούρης (2), Γραδές και Μποτζίδης.

Αητός Πλάκας-Αργοναύτες 0-5

Ξέσπασαν οι Αργοναύτες στον ουραγό της βαθμολογίας, Αητό Πλάκας, συντρίβοντάς τον με 5-0 και περνώντας έτσι στην 7η θέση του πίνακα. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Γεωργαντής, Πυρομάνης, Δημητρίου, Χωριανόπουλος και Παλατιανός. Μάλιστα ο αγώνας είχε να επιδείξει και αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες, οι οποίες όμως δεν μετουσιώθηκαν σε κάποιο άλλο τέρμα. 

Άγιος Γεώργιος-Ηφαιστία 0-6

Εύκολη υπόθεση ήταν για την φιλοξενούμενη Ηφαιστία ο εκτός έδρας αγώνας με τον τελευταίο και χωρίς ακόμη βαθμό στο πρωτάθλημα Άγιο Γεώργιο. Το τελικό 0-6 κράτησε για την ώρα εντός τετράδας την ομάδα από το Κοντοπούλι, η φετινή πορεία της οποίας είναι αξιόλογη. Χατ τρικ σημείωσε ο Τσαλίκης, ενώ σκόραραν επίσης και οι Γ. Καραμόσχος, Ε. Καραμόσχος, Ηλιγάκης.

Προποντίδα-Κάσπακας 2-4

Αρκετά καλό ήταν το παιχνίδι της Προποντίδας με τον Κάσπακα, στο γήπεδο του Κοντιά, με τους φιλοξενούμενους να κατακτούν το βαθμολογικό τρίποντο, βελτιώνοντας τη θέση τους στον πίνακα, ξεφεύγοντας μάλιστα από την αντίπαλό τους κατά τρεις βαθμούς. Ο Κάσπακας είχε την ουσία, κάνοντας περισσότερες ευκαιρίες. Ευτύχησε να σκοράρει δύο φορές με τον Γ. Αγαλιάνο και από μία με τους Ιμβρανίμι, Παρδάλη. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Ποριάζης και Ν. Παλαιολογούδιας.

Βαθμολογία

Α' Κατηγορία Λήμνου Β. Γκολ
1. Κεραυνός Αγ. Δημητρίου 25 48-4
2. Διαγόρας Σαρδών 24 31-11
3. Ηρακλής Ατσικής 22 43-8
4. Ηφαιστία 20 36-14
5. Φιλοκτήτης 18 30-12
6. Άρης Μούδρου 18 20-13
7. Αργοναύτες 14 18-12
8. ΑΕ Λήμνου 11 15-19
9. Θάνος 10 22-26
10. Κάσπακας 10 12-23
11. Προποντίδα 3 6-38
12. Αητός Πλάκας 0 3-52
13. Άγιος Γεώργιος 0 1-50

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey