«Τάραξε» τα νερά με Ζώνα η Ηφαιστία Λήμνου!

15/01/2018 - 19:23

Μια μεταγραφή που μπορεί, εφόσον συνδυαστεί με κάποιες ακόμα εξίσου ηχηρές, να αλλάξει τα δεδομένα στην Α1 Κατηγορία Λήμνου ολοκλήρωσε, όπως επισημαίνει το sportcyclades.gr, η Ηφαίστια Λήμνου.

Παίκτης της θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ντέμης Ζώνας, ο οποίος είναι γνωστός στις ομάδες της Λέσβου από τις διασταυρώσεις των τελευταίων χρόνων με τις πρωταθλήτριες του Νομού στα μπαράζ ανόδου.

Ο Ζώνας αφήνει τη Λάβα Εμπορίου στη Σαντορίνη για την Ηφαιστία, αποτελώντας διακαή πόθο του προέδρου Σπύρου Μπούμπουρα, ο οποίος όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ «πρόσφερε γη και ύδωρ» στον «Κίλερ» των Κυκλάδων, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του.

Μπορεί η Ηφαιστία Λήμνου να βρίσκεται 13 βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους Διαγόρα Σαρδών και Κεραυνό Αγίου Δημητρίου, ωστόσο το γεγονός πως φέτος θα διεξαχθούν playoffs μεταξύ της πρώτης 4άδας, καθιστά εξαιρετικά αμφίρροπη την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Ειδικά, αν ο ομογενής πρόεδρος της Ηφαιστίας, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ουκρανία, αποφασίσει να τινάξει εκ νέου την «μπάνκα» στον αέρα! Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν θα είναι... εύκολη υπόθεση φυσικά και για τον πρωταθλητή Λέσβου η άνοδος στη Γ' Εθνική! 

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε, μάλιστα, με τον Ντέμη Ζώνα που επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την Ηφαιστία Λήμνου τονίζοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τη διοίκηση της Λάβας, το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου, όπως επίσης όλες τις ομάδες που έδειξαν το ενδιαφέρον τους για να συνεργαστούν μαζί μου. Η μεταγραφή μου στην Ηφαίστια δε σημαίνει ότι εγκαταλείπω το νησί και τις υποχρεώσεις μου εδώ, καθώς η δουλειά μου στην ακαδημία της Κιβωτού και η ενασχόληση μου με την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών συνεχίζεται κανονικά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey