Στο διαδίκτυο ο Σ.Ε.Π.Λ.

02/08/2013 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 12:26


Ξεκίνησε τη διαδρομή στο διαδίκτυο η επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sepl.gr.

Σύμφωνα με τα μέλη του Σ.Ε.Π.Λ., η ιστοσελίδα στοχεύει να παρέχει στους αναγνώστες της εκτός από αθλητική πληροφόρηση και παράλληλη ενημέρωση για τα κοινωνικά και τα πολιτιστικά δρώμενα του γειτονικού νησιού της Λήμνου.

Σε αυτή ο επισκέπτης, μπορεί να περιηγηθεί σε αρκετές κατηγορίες και να διαβάσει τα νέα του Συνδέσμου, την αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα Λήμνου, ειδήσεις από άλλα σπορ που καλλιεργούνται στο νησί, αρθρογραφία για την κοινωνία, τον πολιτισμό, την υγεία, ακόμα και μικρές αγγελίες.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στον αναγνώστη, να ακούσει κατά την περιήγησή του μερικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Λήμνου που εκπέμπουν διαδικτυακά, καθώς επίσης και να ενημερωθούν για τον καιρό.

Αναμφίβολα, μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, που έχει φτιαχτεί με το μεράκι των μελών του Συνδέσμου και δείχνει το δρόμο σε πολλούς συναδέλφους τους ποδοσφαιριστές και στη Λέσβο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey