Ο Κεραυνός το γόητρο, ο Αιολικός την κούπα άνευ αγώνος...

19/02/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 12:25


Ο Κεραυνός Αγίου Δημητρίου είναι ο Κυπελλούχος Λήμνου, επικρατώντας με 3-1 του Ηρακλή Ατσικής στο μεγάλο τελικό του νησιού που διεξήχθη σήμερα στον Κοντιά.

Ο Κεραυνός ωστόσο δεν πρόκειται να αγωνιστεί κόντρα στον Αιολικό για την ανάδειξη του Κυπελλούχου του Νομού όπως γίνεται κάθε χρόνο στα πλαίσια του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λέσβου, αφού όπως είχε γνωστοποιήσει με έγγραφό του προς το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων πριν διεκδικήσει το τρόπαιο, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να μεταβεί στη Λέσβο, όπου είχε οριστεί φέτος για να διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Νομού.

Ως εκ τούτου, ο Αιολικός που προτίθεται να συνεχίσει στο θεσμό του Κυπελλου Ερασιτεχνών σύμφωνα με δήλωση προ εβδομάδων του Προέδρου του Σταύρου Γριππιώτη στη «Ρεβάνς Των Σπορ», αναδεικνύεται Κυπελλούχος και του Νομού, άνευ αγώνος.

Σε κάθε περίπτωση η αδυναμία του Κεραυνού Αγίου Δημητρίου να αγωνιστεί στον τελικό, καταδεικνύει γλαφυρά την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν τα ερασιτεχνικά σωματεία και δη αυτά των νησιών, αλλά από την άλλη θέτει και ένα ζήτημα σεβασμού του θεσμού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λέσβου…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey