Σταθερά μπροστά ο Αχιλλέας Πέτρας

28/01/2015 - 20:11

Η εμβόλιμη 15η Αγωνιστική της Β' Κατηγορίας δεν άλλαξε πολλά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εκεί όπου την κούρσα των πρωτοπόρων συνεχίζει να οδηγεί ο Αχιλλέας Πέτρας, με τον Αίγειρο Μυστεγνών να προσπερνά τον Αρίωνα Μήθυμνας, που "γκέλαρε" στη Φίλια.

Στην Πέτρα, ο Αχιλλέας δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στο Μεσότοπο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και φτάνοντας στην τελική επικράτηση με σκορ 1-0 χάρη σε "ψαλιδάκι" του Παναγιώτη Χρόνη, ο οποίος αποδεικνύει πως η τέχνη δεν ξεχνιέται! Οι πρωτοπόροι παρέμειναν έτσι σε απόσταση ασφαλείας (+5) από τους διώκτες τους.

Ο Αίγειρος νίκησε στο Ενωσιακό της Θερμής τη Δόξα Πλαγιάς με το ευρύ 5-0 και εκμεταλλευόμενος την ήττα του Αρίωνα στη Φίλια (1-0), πέρασε μόνος δεύτερος στη βαθμολογία. Από κοντά ακολουθεί ο Αίας Μυτιλήνης, ο οποίος έφυγε με το τρίποντο της νίκης από την Ερεσό και την έδρα του Παπανικολή (0-1). Τέλος ο Γερμανός Καραβαγγέλης πανηγύρισε την πέμτπη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, κάμπτοντας εύκολα την αντίσταση του ουραγού Ανδρονικά Παρακοίλων (0-3).

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey