Αίγειρος και Αίας στον τελικό!

20/04/2015 - 12:01 Τελευταία τροποποίηση στις 20/04/2015 - 02:16

Με σπουδαία ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα των μπαράζ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, ο Αίας Μυτιλήνης επικράτησε με 2-0 του Μεσοτόπου και προκρίθηκε στον τελικό της διαδικασίας των play offs, όπου θα αναμετρηθεί με τον Αίγειρο Μυστεγνών για μία θέση στον… ήλιο!

Ο Αίας έκανε λύγισε τον Μεσότοπο με δύο γκολ, που του έφταναν για να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα, εκεί όπου ο ΑΟΜ είχε κερδίσει με 2-1. Έτσι η ομάδα της Μυτιλήνης πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, διεκδικώντας πλέον με μεγάλες αξιώσεις την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια!

Στο δεύτερο ζευγάρι του ημιτελικού, ο Αίγειρος που είχε ήδη εξασφαλισμένη την πρόκριση από τη νίκη του με 2-4 από το παιχνίδι του πρώτου αγώνα, μετέτρεψε σε… γιορτή τη ρεβάνς, επικρατώντας με ένα ακόμη εντυπωσιακό σκορ. Το τελικό 8-1 δείχνει τις διαθέσεις της ομάδας των Μυστεγνών για τον τελικό προς την Α' Κατηγορία!

Στη μάχη της παραμονής, τα Λιονταράκια και ο Παπανικολής εξασφάλισαν την παρουσία τους για μία ακόμη χρονιά στη Β' Κατηγορία, λυγίζοντας στις ρεβάνς Δόξα Πλαγιάς και Γερμανό Καραβαγγέλη, οι οποίοι πλέον θα παίξουν στο μεταξύ τους τελικό για μια θέση στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου. Τα Λιονταράκια προηγήθηκαν με τον Βερβέρη και παρά την ισοφάριση της Δόξας στο Πλωμάρι με τον Καβαρνό, κράτησαν το υπέρ τους συνολικό σκορ (1-0 στο πρώτο παιχνίδι) και διατηρήθηκαν στην κατηγορία!

Μεγάλη νίκη όμως πέτυχε και ο Παπανικολής, κερδίζοντας με σκορ 1-2 και στη Στύψη τον Καραβαγγέλη, εξασφαλίζοντας και εκείνος την παραμονή του. Η ομάδα της Ερεσού είχε επικρατήσει στην έδρα της με 3-1, αλλά στη ρεβάνς δεν έπαιξε με το σκορ, αντίθετα κέρδισε και το δεύτερο παιχνίδι!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey