Κινήσεις σε πάγκους και μεταγραφικά

01/09/2015 - 20:05 Τελευταία τροποποίηση στις 02/09/2015 - 01:02

Με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου να πλησιάζει και τη μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται πριν λίγα 24ωρα, οι ομάδες μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Λέσβου.

Στον Αίαντα Μυτιλήνης, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου επισημοποίησε τη συνεργασία τους με τον προπονητή Βασίλη Νησιώτη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική
καθοδήγηση, με στόχο μια ακόμα ανταγωνιστική χρονιά στη Β' Κατηγορία. Στην ίδια ανακοίνωση, η διοίκηση του Αίαντα ευχαριστεί τον Μάριο Δασκάλου, για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Στη Φίλια, με πρωταγωνιστικούς στόχους φέτος, η διοίκηση επέλεξε να ενισχυθεί με τους Κώστα Φιλιανό, Δημήτρη Ντράνο και Στρατή Πατσατζή.

Στην Ερεσό, ο Παπανικολής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Γιώργο Σπέρκο, που θα ηγηθεί στον πάγκο και φέτος, με την ομάδα να αποκτά και τον Γιώργο Βασιλέλλη.

Στον Αστέρα Ιππείου επέστρεψε ο Παναγιώτης Παλιβάνης, καθώς και οι Κοκαλέλλης, Μπριλάκης, Γιακαλής και Γκέκας, ενώ αποκτήθηκαν οι Κουτσέλλης, Σαμιώτης και Δεληθεοδώρου.

Στον ΑΟ Μεσοτόπου, ο Παναγιώτης Μακαρώνης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο και στη θέση του προσλήφθηκε ο Ξενοφών Χαραλαμπής. Η ομάδα ενισχύθηκε με την απόκτηση των Γρηγόρη Αγά, Νίκου Κοκκώνη και Γιώργου Τζουβανέλλη, ενά παρέμειναν και οι Κούκος, Κρασόπουλος. Δε συνεχίζουν ωστόσο στο Μεσότοπο οι Κοντέλος και Κατζανός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey