Άλωσε τον Μανταμάδο ο Αρίων Μήθυμνας!

22/11/2015 - 20:20 Τελευταία τροποποίηση στις 29/11/2015 - 12:45

7η Αγωνιστική
Φίλια-Άναξος 2-1

Λέκκας, Κάντας, Βλουτέλλης - Γήπεδο Φίλιας
Παρατηρητής αγώνα: Βρατσάνος

Ανώτερη η Φίλια, επικράτησε της Ανάξου πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-1. Το σκορ άνοιξε ο 17χρονος Σερίφης, έπειτα από ασίστ του Φιλιανού στο 39ο λεπτό. Με την επανέναρξη του β' ημίχρονου η Άναξος κέρδισε πέναλτι, σε μια περίεργη φάση, όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή πως δεν υπήρξε παράβαση, ισχυριζόμενοι πως η μπάλα βρήκε στο πρόσωπο και όχι στο χέρι του Τακτικού. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο εμπειρος τερματοφύλακας (!) των φιλοξενούμενων, Ευσταθόπουλος, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το γκολ της νίκης για τη Φίλια ήτθε στο 77', έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φιλιανού και κεφαλιά του Παπαγεωργίου.

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Αρίων Μήθυμνας 1-3

Βασιλακάκης, Συβρής, Καρδάσης - Γήπεδο Μανταμάδου
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Σπουδαία νίκη για τον Αρίωνα Μήθυμνας μέσα σε μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Ταξιάρχη στον Μανταμάδο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με εκτέλεση φάουλ του Βουτυράκη και το 0-2 έκανε λίγα λεπτά αργότερα ο Ανδριώτης. Στην επανάληψη, ο Αρίωνας συνέχισε να αγωνίζεται σε υψηλό τέμπο και έφτασε στο 0-3 μετά από όμορφο συνδυασμό των Μυλωνά, Μπαλάσκα, Ανδριώτη και ψύχραιμο πλασέ του Ν. Βουρσούκη. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε με εκτέλεση φάουλ ο Αντώναρος.

Λιονταράκια-Αστέρας Ιππείου 4-2

Βουλγαρέλλης, Παράσχου, Σαρρής - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Σημαντικό τρίποντο για τα Λιονταράκια, σε ένα ματς με πολλές γκρίνιες και εντάσεις από πλευράς φιλοξενούμενων, που ολοκλήρωσαν το 90λεπτο με 9 παίκτες! Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Βαγγέλη Σπανού ο Τριαντάφυλλος Λούκα μόλις στο 6ο λεπτό, για να κάνει ο Σαράφης στο 26' το 2-0. Ο Αστέρας Ιππείου μείωσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Χωματά σε 2-1 και με την επανέναρξη του β' μέρους, ο έμπειρος στράικερ ισοφάρισε σε 2-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο τελευταίο τέταρτο, τα Λιονταάκια εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους και το αριθμητικό πλεονέκτημα, πετυχαίνοντας δύο ακόμα γκολ με τον Ραχάνης (78') και τον Πάστο (85'), για το τελικό 4-2.

Αίας Μυτιλήνης-Παπανικολής Ερεσού 1-2

Παντελαίων, Καρμίρης, Καραγιάννης - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Με δύο γκολ από τους Χατζηδιαμαντή και Γελέκη, ο Παπανικολής Ερεσού πέρασε νικηφόρα μέσα από το Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής, επικρατώντας του μαχητικού Αίαντα Μυτιλήνης με σκορ 1-2. Το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Πασπαλιάρης.

Δόξα Πλαγιάς-Μεσότοπος 2-0

Πούλος, Μεστρός, Σαρλής - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Πετρέλλης

Χάρη σε δύο γκολ των Νίκου Φραντζόγλου και Γιώργου Βελούτσου, η Δόξα Πλαγιάς πήρε σπουδαία νίκη επί του Μεσότοπου με σκορ 2-0, σκαρφαλώνοντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β' Κατηγορίας.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey