Ανατροπές και αναβολές!

29/11/2015 - 12:12 Τελευταία τροποποίηση στις 30/11/2015 - 15:05

8η Αγωνιστική (28/11, 15:00)

Μεσότοπος-Φίλια (Διακοπή)
Συβρής, Κάντας, Βλουτέλλης - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής αγώνα: Βρατσάνος

Οι άσχημες καιρικές και κατ' επέκταση γηπεδικές συνθήκες, όπως αποτυπώνονται και στη φωτογραφία, είχαν ως αποτέλεσμα η αναμέτρηση Μεσοτόπου-Φίλιας να διακοπεί από τον διαιτητή Συβρή στο 9ο λεπτό, με το σκορ στο 0-0. Λόγω της δυνατής βροχόπτωση, ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε μια απέραντη λίμνη, κάτι που δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του ματς, για τον επανορισμό του οποίου θα αποφανεθεί η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ.

Παπανικολής Ερεσού-Αρίων Μήθυμνας 3-2
Μποντάκης, Μεστρός, Λυρής - "Καραβογιάννειο" Ερεσού
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Ο Αρίων Μήθυμνας μπορεί να προηγήθηκε με διαγώνιο σουτ του Κ. Μαρούλη, όμως ο Παπανικολής ισοφάρισε γρήγορα μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπάνα, με την μπάλα να κοντράρει στο τείχος και να αλλάζει πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα του Καλπάκη. Η ομάδα του Μολύβου δεν το έβαλε κάτω και πήρε εκ νέου το προβάδισμα πριν το ημίχρονο, με κοντινή κεφαλιά του Ν. Βουρσούκη. Στην επανάληψη το σκηνικό όμως άλλαξε. Ο Παπανικολής πίεσε και κατάφερε να εκμεταλλευτεί τελικά τη δύναμη της έδρας του, πετυχαίνοντας μια σπουδαία ανατροπή χάρη στα γκολ του Χατζηδιαμαντή.

Αίας Μυτιλήνης-Λιονταράκια 3-1
Μπάλιακα, Καραγιάννης, Σαρλής - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Τσαγκάρης

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα στο ματς μετά από λάθος στην αντίπαλη περιοχή και ψύχραιμο πλασέ του Καλέσογλου, ενώ με τον ίδιο τρόπο ήρθε και το 2-0 λίγο αργότερα, μετά από λανθασμένη απόκρουση και τον Καλέσογλου ξανά σε θέση βολή να μην αστοχεί. Τα Λιονταράκια κατάφεραν να μειώσουν πριν το ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαράφη, ο οποίος μείωσε σε 2-1. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, ρίσκαραν όμως και σε μία αντεπίθεση το πλήρωσαν με ένα τρίτο γκολ, αυτή τη φορά από τον Πασπαλιάρης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διαιτητής Μπάλιακα προχώρησε σε προσωρινή διακοποή του ματς, λόγω της δυνατής βροχόπτωσης.

Αστέρας Ιππείου-Δόξα Πλαγιάς (Διακοπή)
Δουκάκης, Παντελαίων, Φαναρτζής - Γήπεδο Ιππείου
Παρατηρητής αγώνα: Κουλουκάκης

Μέχρι το 55ο λεπτό κατάφεραν να αγωνιστούν οι δύο ομάδες, αφού η δυνατή βροχή ανάγκασε τον διαιτητή Δουκάκη να στείλει πρόωρα τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια. Ως εκείνο το σημείο, ο Αστέρας Ιππείου προηγούνταν στο σκορ με 1-0 χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Χωματά. Για τα εναπομείναντα λεπτά θα αποφανθεί η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Λέσβου.

Άναξος-Ταξιάρχης Μανταμάδου 1-0
Πούλος, Λέκκας, Καραγιάννης - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Δύσκολα μεν, δίκαια δε, η Άναξος επικράτησε του Ταξιάρχη Μανταμάδου με 1-0, χάρη στο γκολ του Μανδάνη με δυνατό σουτ. Έτσι λοιπόν, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες μετά το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στη Φίλια, σκαρφαλώνοντας ξανά ψηλά στη βαθμολογία. Η ομάδα του Ιγνάτη Παγίδα, εκτός από το γκολ είχε δύο ακόμα πολύ καλές ευκαιρίες από τους Ψαρρό και Χαλκιώτη. Ο Ταξιάρχης θα μπορούσε να έχει ανοίξει πάντως το σκορ στο πρώτο 45λεπτο, όμως οι ποδοσφαιριστές του είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey