Μοιρασιά στο ντέρμπι

14/01/2017 - 17:05 Τελευταία τροποποίηση στις 15/01/2017 - 11:38

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι της 11ης Αγωνιστικής, στην ολοκλήρωση του Α' Γύρου του πρωταθλήματος. Ανδρονικάς και Μεσότοπος μοιράστηκαν τους βαθμούς στα Παράκοιλα (0-0). Την απώλεια βαθμών και των δύο εκμεταλλεύτηκε ο Αίας Μυτιλήνης, νικώντας μέσα στην Αγία Παρασκευή τον Απόλλωνα Δαφίων (1-2). Στο άλλο ματς που πραγματοποιήθηκε σήμερ,α ο Αστέρας Ιππείου έμεινε στο 1-1 με τη Δόξα Πλαγιάς, εντός έδρας. Η αυλαία πέφτει αύριο, με τη Φίλια να δοκιμάζεται στην έδρα της Προοδευτικής Σκ. Καλλονής, από όπου αν φύγει με το τρίποντο θα περάσει στην κορυφή. Ο Αλκιβιάδης φιλοξενεί τα Λιονταράκια στο Κάτω Τρίτος, ενώ ο Παπανικολής Ερεσού αναμετράται με τα Βασιλικά, στην Άντισσα.

11η Αγωνιστική
Απόλλων Δαφίων-Αίας Μυτιλήνης 1-2 (0-1)
Λυρής, Πατσατζής, Μεστρός - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Παρατηρητής αγώνα: Σταθάκης

Με την υπογράφη του Γιώργου Καδή, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του, ο Αίας Μυτιλήνης έφυγε νικητής από το γήπεδο της Αγίας Παρασκευής κόντρα στον Απόλλωνα Δαφίων, με σκορ 1-2. Ο σκόρερ για την ομάδα του Γρηγόρη Βερδούκα "μάτωσε" τα αντίπαλα δίχτυα με την έναρξη κάθε ημιχρόνου, πετυχαίνοντας το 0-1 στο 2' και το 0-2' στο 47'. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με γκολ του Γαβριήλ στο 55ο λεπτό. 

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Μεσότοπος 0-0 (0-0)
Βουρανής, Ψύλλος, Βερρής - Γήπεδο Παρακοίλων
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Στο ντέρμπι της ημέρας, Ανδρονικάς και Μεσότοπος έφυγαν με ένα βαθμό στις αποσκευές τους, έχοντας και από ένα ημίχρονο λόγω του δυνατού ανέμου. Οι φιλοξενούμενοι του Ξενοφώντα Χαραλαμπή έκαναν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους, διεκδικώντας τη νίκη ακόμα και με 10 παίκτες, στο τελευταίο 20λεπτο, όταν αποβλήθηκε ο Κρασόπουλος. Ωστόσο ο τερματφύλακας Καφαλούκος του Ανδρονικά είχε εξαιρετικές αποκρούσεις, με κορυφαία αυτή στο τετ α τετ του 92ου λεπτού, όπου νίκησε στην έξοδο τον Βλάμο. Καθοριστικός ήταν για τον Μεσότοπο και ο νεοαποκτηθείς τερματοφύκακας Πατράκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανδρονικάς του Μάκη Σαμπάνη είχε δοκάρι με τον Μπαρδή.

Αστέρας Ιππείου-Δόξα Πλαγιάς 1-1 (0-0)
Λέκκας, Καρδάσης, Παράσχου - Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Παρατηρητής αγώνα: Ψαρρόπουλος

Ο Αστέρας Ιππείου ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κρατώντας τη νίκη ως τις καθυστερήσεις, αλλά τελικά έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο. Το σκορ άνοιξε ο φορμαρισμένος Άριελ Γκέκα, με κεφαλιά, έπειτα από συστημένο κόρνερ του Σταυρινού, με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Η ισοφάριση ήρθε στο τέλος, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βελούτσου μετά από χέρι μέσα στην περιοχή.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Φίλια (15/1, 11:00)
Συβρής, Κάντας, Μεστρός - Γήπεδο Σκ. Καλλονής 
Παρατηρητής αγώνα: Κάβουρας

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Λιονταράκια (15/1, 11:00)
Βλουτέλλης, Πατσατζής, Λυρής - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Παπανικολής Ερεσού-Βασιλικά (15/1, 11:30)
Μπάλιακα, Σαρρής, Χαραλάμπους - Γήπεδο Άντισσας
Παρατηρητής αγώνα: Μιχαηλίδης

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey