Στραβοπάτησε ο Μεσότοπος

05/02/2017 - 19:55

Αλκιβιάδης, Φίλια και Ανδρονικάς συνέχισαν με νίκες στη 13η Αγωνιστική της Β' ΕΠΣ Λέσβου, εκμεταλλευόμενοι το στραβοπάτημα του Μεσοτόπου απέναντι στον Αίαντα Μυτιλήνης. Ανάσα πήρε η Προοδευτική με αντίπαλο τον Αστέρα Ιππείου, καθώς επίσης και ο Απόλλων Δαφίων κόντρα στον Παπανικολή.

13η Αγωνιστική

Παπανικολής Ερεσού-Απόλλων Δαφίων 0-1
Μπάλιακα, Τσογγάρη, Μποντάκης - "Καραβογιάννειο" Ερεσού
Παρατηρητής αγώνα: Παπουτσέλλης

Το γκολ του Κανόγλου έκανε τη διαφορά μεταξύ Παπανικολή και Απόλλωνα, με την ομάδα των Δαφίων να φεύγει νικήτρια με σκορ 0-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι πριν την επίτευξη του γκολ, με τον Βαμβουκλή. Στις καθυστερήσεις πάντως, η ομάδα της Ερεσού θα μπορούσε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά ο Βουτσιώτης αστόχησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Αστέρας Ιππείου 3-2
Βασιλακάκης, Λυρής, Μεστρός - Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Κάβουρας

Γκραν γκινιόλ το φινάλε στη Σκάλα Καλλονής, με την Προοδευτική να κερδίζει τον Αστέρα Ιππείου με 3-2. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ντράνο. Αμέσως μετά ο Κουτσιανίτης αστόχησε σε πέναλτι για την "Πρόο", αλλά λίγο αργότερα ο Πατσανάς ισοφάρισε εν τέλει σε 1-1. Η ομάδα της Σκάλας πήρε και την πρωτοπορία με τον Ρομέο, αλλά στο 90' ο Ντράνος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφάρισε σε 2-2. Στις καθυστερήσεις ο Κουτσιανίτης πήρε... ρεβάνς για το χαμένο πέναλτι και με κεφαλιά χάρισε το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του.

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Δόξα Πλαγιάς 2-0
Λυρής, Μεστρός, Βασιλακάκης - Γήπεδο Παρακοίλων
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Μπορεί στο πρώτο μέρος ο Ανδρονικάς να μη βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα των Παρακοίλων πήρε το τρίποντο χάρη σε δύο γκολ των Γκαλέτσου και Σαμπάνη, σκαρφαλώνοντας έτσι στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Φίλια-Λιονταράκια 3-0
Βλουτέλλης, Πούλος, Γάκος - Γήπεδο Φίλιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Το πάλεψαν τα Λιονταράκια στην έδρα της Φίλιας, αλλά λύγισαν στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Τρία γκολ πέτυχαν οι γηπεδούχοι από το 78' και μετά, κατακτώντας το τρίποντο πιο δύσκολα όμως απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ. Ο Παπαγεωργίου έβαλε μπροστά τη Φίλια με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Πατσατζή. Στο 82ο λεπτό, ο Καλούλι βρήκε με 40άρα μπαλιά τον Πατσατζή σε θέση βολής κι αυτός έκανε το 2-0, ενώ αμέσως μετά ο Καλούλι σε ρόλο εκτελεστή με δυνατό σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Μεσότοπος-Αίας Μυτιλήνης 0-0
Συβρής, Φαναρτζής, Ψύλλος - Γήπεδο Μεσοτόπου

Ισοπαλία που φέρνει τον Μεσότοπο σε κρίση, σημειώθηκε με αντίπαλο τον μαχητικό Αίαντα Μυτιλήνης. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία, ψάχνοντας σε κάποιες καλές ευκαιρίες το γκολ της νίκης, αλλά η ομάδα του Γρηγόρη Βερδούκα ήταν άψογα στημένη και έφυγε με το βαθμό από μια δύσκολη έδρα, καταδιώκοντας τους πρωτοπόρους στο κυνήγι της ανόδου.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Βασιλικά 3-0
Δουκάκης, Καρμίρης, Χαραμόπουλος - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής αγώνα: Πάνου

Δίκαιη νίκη για τον Αλκιβιάδη στο Κάτω Τρίτος, με σκορ 3-0 επί των Βασιλικών. Ζήσης, Βατζάκας και Παρίκος σημείωσαν τα γκολ για τους γηπεδούχους, που είχαν και δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι με τον Ανήφορο.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey