Στη μοναξιά της κορυφής ο Αλκιβιάδης

11/02/2017 - 17:51

Αλλαγή στις πρώτες θέσεις του πίνακα στη Β' ΕΠσ Λέσβου έφερε η 14η Αγωνιστική, μετά το "στραβοπάτημα" της Φίλιας στην έδρα του μαχητικού Αίαντα Μυτιλήνης (1-1). Την απώλεια βαθμών εκμεταλλεύτηκε ο Αλκιβιάδης, κερδίζοντας τον Απόλλωνα Δαφίων (0-1), για να παραμείνει έτσι μόνος πρώτος στην κορυφή, αλλά και ο Ανδρονικάς Παρακοίλων, που πέρασε με "2" από την έδρα του Αστέρα Ιππείου, βελτιώνοντας τη δική του κατάταξη.

14η Αγωνιστική

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Παπανικολής Ερεσού 4-1 (2-1)
Βουλγαρέλλης, Παράσχου, Χαραμόπουλος – Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Κάβουρας

Ο Παπανικολής έκανε το... λάθος να προηγηθεί μέσα στη Σκάλα Καλλονής, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακαρώνη, αλλά η Προοδευτική ήταν καλύτερη και γύρισε το ματς πριν καν το ημίχρονο. Σκόρερς στο πρώτο μέρος για τους νικητές οι Πατσανάς και Ρομέο, ενώ στην επανάληψη δύο ακόμη τέρματα σημείωσαν οι Ρομέο, ξανά, και ο Θεοδωρέλλης.

Αστέρας Ιππείου-Ανδρονικάς Παρακοίλων 0-1 (0-0)
Δουκάκης, Μποντάκης, Συβρής – Γήπεδο Ιππείου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Στη 2η θέση του πίνακα επέστρεψε ο Ανδρονικάς, που έφυγε με το "2" από το Ίππειος, νικώντας τον τοπικό Αστέρα με 0-1. Το χρυσό γκολ για την ομάδα των Παρακοίλων, που προσπέρασε τη Φίλια στη βαθμολογία, σημείωσε ο Μαγκανάς στο δεύτερο ημίχρονο.

Δόξα Πλαγιάς-Λιονταράκια 1-1 (0-0)
Παντελαίων, Μεστρός, Σαρρής – «Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Μια ανάσα από ένα σπουδαίο "2" βρέθηκαν τα Λιονταράκια, που προηγήθηκαν μέσα στο "Μιχαλέλλειο" με γκολ του Ντόντη. Στο τελευταίο 15λεπτο, η Δόξα Πλάγιάς έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Χρήστου, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να "σώσει" το βαθμό της ισοπαλίας, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βελούτσου στις καθυστερήσεις.

Απόλλων Δαφίων-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 0-1 (0-1)
Βλουτέλλης, Πούλος, Κακαδέλλης – «Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Φιλιππόπουλος

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Αλκιβιάδης μέσα στο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής επί του Απόλλωνα Δαφίων, χάρη στο γκολ του Ζήση από το πρώτο ημίωρο. Έτσι, η ομάδα του Κάτω Τρίτους παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενη το στραβοπάτημα της Φίλιας.

Αίας Μυτιλήνης-Φίλια 1-1 (0-1)
Βασιλακάκης, Καραμπάσης, Φαναρτζής – Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Ανδριώτης

Η Φίλια πήρε το προβάδισμα στο Γήπεδο Λουτρών, χάρη στο γκολ του Παπαγεωργίου, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει την πρωτοπορία ως το τέλος, μένοντας τελικά στο ισόπαλο 1-1, που διαμορφώθηκε στην επανάληψη με γκολ του Κατωτριώτη, ισοφαρίζοντας έτσι για τον Αίαντα Μυτιλήνης.

Βασιλικά-Μεσότοπος 0-4 (0-3)
Κάντας, Βερρής, Καρδάσης – Γήπεδο Βασιλικών
Παρατηρητής αγώνα: Πάνου

Καμία αντίσταση δεν προέβαλαν τα Βασιλικά, απέναντι στον ανώτερο Μεσότοπο, που έφυγε με το τρίποντο της νίκης και παρέμεινε στο κυνήγι των πρωτοπόρων. Χατ τρικ σημείωσε ο Χατζηδιαμαντής, ενώ ένα ακόμα γκολ πρόσθεσε ο Ζαφειρίου.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey