Πάντα πρώτος ο Ανδρονικάς

13/03/2017 - 11:52

Τρεις εκ των τεσσάρων διεκδικητών της ανόδου προχώρησαν με νίκες στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής της Β' ΕΠΣ Λέσβου, με τη Φίλια να κερδίζει εντυπωσιακά τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους (4-0) στο ντέρμπι, ανεβαίνοντας πλέον στη 2η θέση του πίνακα. Μαζί της και ο Μεσότοπος, που πέρασε με το εμφατικό 0-6 από το "Καραβογιάννειο", νικώντας εύκολα τον Παπανικολή Ερεσού. Σταθερά πρώτος ο Ανδρονικάς Παρακοίλων, που κέρδισε τα Λιονταράκια (0-1). Στα υπόλοιπα ματς, ξεχώρισε η ευρεία νίκη του Απόλλωνα Δαφίων μέσα στην έδρα της Δόξας Πλαγιάς (0-4), αλλά και το "2" της Προοδευτικής Σκ. Καλλονής επί του Αίαντα Μυτιλήνης (0-1).

17η Αγωνιστική

Παπανικολής Ερεσού-Μεσότοπος 0-6
Λέκκας, Συβρής, Φαναρτζής - "Καραβογιάννειο" Ερεσού
Παρατηρητής αγώνα: Κόβρας

Δε συνάντησε κανένα απολύτως εμπόδιο ο Μεσότοπος στην Ερεσό, απ' όπου έφυγε με τους τρεις βαθμούς χάρη στο εντυπωσιακό 0-6. Χατ τρικ σημείωσε ο Βλάμος, δύο ακόμα γκολ πρόσθεσε ο Χατζηδιαμαντής και ένα ο Βασίλογλου.

Αστέρας Ιππείου-Βασιλικά 1-0
Μποντάκης, Κάντας, Καραμπάσης - Γήπεδο Ιππείου
Παρατηρητής αγώνα: Ψαρρόπουλος

Ένα υπέροχο γκολ του Τσιβγούλη χάρισε τη νίκη στον Αστέρα Ιππείου επί των Βασιλικών, που θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει αν ο Αντωνέλλης δεν σημάδευε το δοκάρι των γηπεδούχων από τα 11 βήματα.

Λιονταράκια-Ανδρονικάς Παρακοίλων 0-1
Κάντας, Μποντάκης, Καραμπάσης - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Ο Ανδρονικάς συνέχισε να οδηγεί την κούρσα της Β' ΕΠΣ Λέσβου, νικώντας και τα Λιονταράκια, με γκολ του Μαγγανά στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, αλλά βρήκαν απέναντί τους μια σκληροτράχηλη ομάδα, που λύγισε παρότι στο τέλος δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα απέναντι στους πρωτοπόρους.

Φίλια-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 4-0
Συβρής, Λέκκας, Φαναρτζής - Γήπεδο Φίλιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Η Φίλια κέρδισε δύο πέναλτι στο πρώτο μέρος του ντέρμπι, σκοράροντας με τον Χιώτη για το 1-0 και με τον ίδιο παίκτη το 2-0, μετά από άστοχη εκτέλεση του Καλούλι και απόκρουση του τερματοφύλακα Σπέρκου. Στην επανάληψη, ο Φιλιανός πέτυχε το 3-0 και ο Καλούλι εν συνεχεία έκανε το 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων. Ο Αλκιβιάδης έχασε την ευκαιρία να μειώσει, όταν ο Γονιδέλλης αστόχησε σε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας Κινικλής. 

Αίας Μυτιλήνης-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 0-1
Βασιλακάκης, Μπάλιακα, Οικονόμου - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Σπουδαία νίκη κατέκτησε η "Πρόο" μέσα στην έδρα του Αίαντα Μυτιλήνης, προσθέτοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή της. Το "χρυσό" γκολ σημείωσε ο Κουτσιανίτης, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα της Σκάλας Καλλονής.

Δόξα Πλαγιάς-Απόλλων Δαφίων 0-4
Βουλγαρέλλης, Σαρρής, Τσογγάρη - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας έδωσε ο Απόλλων Δαφίων μέσα στο "Μιχαλέλλειο" κόντρα στη Δόξα Πλαγιάς, φεύγοντας με το ευρύ 0-4. Χατ τρικ πέτυχε ο Μαραγκός, ενώ ο Πλουμής σκόραρε ακόμα ένα για την ομάδα του Νίκου Μάτα.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey