Αύξησε τη διαφορά ο Ανδρονικάς, δεύτερος πια ο Μεσότοπος

18/03/2017 - 18:19 Τελευταία τροποποίηση στις 19/03/2017 - 19:42

Μεγάλος κερδισμένος της 18ης Αγωνιστικής στη Β' ΕΠΣ Λέσβου ήταν ο Μεσότοπος, που κέρδισε στο ντέρμπι τη Φίλια (1-0) και βρέθηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πάντα πρώτος ο Ανδρονικάς, ο οποίος υπέταξε στα Παράκοιλα και τον Αίαντα Μυτιλήνης (2-0), αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από τους διώκτες του στο +5. Θετικό αποτέλεσμα και για τον Αλκιβιάδη, που νίκησε στο Κάτω Τρίτος τη Δόξα Πλαγιάς (2-0), παραμένοντας γερά στο κόλπο ενός καλού πλασαρίσματος ενόψει των playoffs ανόδου. Πλησίασε ο Αστέρας Ιππείου, μετά το νικηφόρο του πέρασμα από την Καλλονή, όπου επιβλήθηκε του Απόλλωνα Δαφίων (1-2). Στα υπόλοιπα ματς, τα Λιονταράκια ξεπέρασαν το εμπόδιο του Παπανικολή Ερεσού (3-1), όπως και η Προοδευτική Σκάλας Καλλονής εκείνου των Βασιλικών (3-0).

18η Αγωνιστική
Λιονταράκια-Παπανικολής Ερεσού 3-1 (0-0)
Πατσατζής, Παράσχου, Σαρρής - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Ανδριώτης

Ματς για γερά νεύρα στο "Καραπαναγιώτειο" της Μόριας, με τον Παπανικολή να προηγείται με τον Καραμηνά στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρος, έπειτα από ένα στείρο πρώτο 45λεπτο. Η χαρά του Παπανικολή δεν κράτησε πολύ, αφού ο Καραγιάννης ισοφάρισε σχετικά γρήγορα σε 1-1. Ο Ραχάνης λίγο αργότερα πέτυχε το 2-1 και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Καραγιάννης. Τρία δοκάρια είχαν τα Λιονταράκια, που θα μπορούσαν να δώσουν και διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. 

Μεσότοπος-Φίλια 1-0 (0-0)
Παντελαίων, Βασιλακάκης, Βερρής - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Μοιρασμένο το ντέρμπι, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, με τις δύο ομάδες να θέλουν αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν η μία την εστία της άλλης. Ο Κρασόπουλος όμως, στο ξεκίνημα της επανάληψης, έδωσε τη λύση για την ομάδα του Ξενοφώντα Χαραλαμπή, που κέρδισε έτσι με 1-0 και πλησίασε περισσότερο στο στόχο της ανόδου.

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Αίας Μυτιλήνης 2-0 (2-0)
Κουλουδής, Κακαδέλλης, Φαναρτζής - Γήπεδο Παρακοίλων
Παρατηρητής αγώνα: Φιλιππόπουλος

Δύο γκολ του Μάκη Σαμπάνη από το πρώτο 45λεπτο ήταν αρκετά για να χαρίσουν τη νίκη στον Ανδρονικά, που επιβλήθηκε του Αίαντα (2-0). Έτσι η ομάδα των Παρακοίλων παρέμεινε οδηγός της κούρσας στη Β' ΕΠΣ Λέσβου.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Δόξα Πλαγιάς 2-0 (2-0)
Μποντάκης, Δουκάκης, Πούλος - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής αγώνα: Ψαρρόπουλος

Ο Αλκιβιάδης νίκησε τη Δόξα Πλαγιάς με δύο γρήγορα γκολ, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο του αγώνα. Ο Μ. Ανήφορος άνοιξε το σκορ και ο Παλαμίδας έκανε το 2-0. Η ομάδα του Κ. Τρίτους ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στη νίκη και στους τρεις βαθμούς, αλλά στο τέλος του ματς είδε τον Μ. Ανηφόρο να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα.

Απόλλων Δαφίων-Αστέρας Ιππείου 1-2 (0-0)
Λέκκας, ΚΑραμπάσης, Χαραμόπουλος - Στάδιο "Κ. Κεντέρης"
Παρατηρητής αγώνα: Κάβουρας

Νικηφόρο πέρασμα για τον Αστέρα από την έδρα του Απόλλωνα Δαφίων με 1-2. Ο Καράμπελας άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρος και ο Μαυρομιχάλης έκανε το 0-2, αφού πρώτα αστόχησε σε πέναλτι, σκοράροντας στην επαναφορά. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Σερέτης λίγο πριν το τέλος.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Βασιλικά 3-0 (1-0)
Βουρανής, Τσογγάρη, Ψύλλος - Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Σταθάκης

Η Προοδευτική προηγήθηκε με τον Κουτσιανίτη στο πρώτο ημίχρονο και ο Κουμέλλης πέτυχε το 2-0 στην επανάληψη. Με γκολ του Ρομέο γράφτηκε ο επίλογος στην αναμέτρηση της Σκάλας Καλλονής, στο τελικό 3-0 επί των Βασιλικών.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey