Σταθερά μπροστά ο Ανδρονικάς Παρακοίλων

02/04/2017 - 19:22 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2017 - 15:51

Ο Ανδρονικάς συνέχισε να οδηγεί την κούρσα στη Β' ΕΠΣ Λέσβου, επικρατώντας και των Βασιλικών (3-0) στα Παράκοιλα. Από κοντά και ο Μεσότοπος, που πέρασε εύκολα από την έδρα της Δόξας Πλαγιάς (0-3). Αλλαγή σκυτάλης στην 3η θέση του πίνακα, με τη Φίλια να προσπερνά μετά τη νίκη της επί του Παπανικολή Ερεσού (0-5) και τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους να χάνει πολύτιμο έδαφος μετά την ήττα του από τον Αστέρα Ιππείου (3-1). Στο ντέρμπι του Λεκανοπεδίου, Απόλλων Δαφίων και Προοδευτική Σκ. Καλλονής μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (2-2), ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και το πρωί στα Λουτρά, ανάμεσα σε Αίαντα Μυτιλήνης και Λιονταράκια (2-2).

19η Αγωνιστική

 Αίας Μυτιλήνης-Λιονταράκια 2-2 (0-0)
Πούλος, Μποντάκης, Φαναρτζής - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Ο Αίας προηγήθηκε με 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο, χάρη στα γκολ των Χριστοδούλου και Καδή, αλλά στα τελευταία λεπτά τα Λιονταράκια κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με σκόρερς τους Καραγιάννη και Λάλο.

Αστέρας Ιππείου-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 3-1 (1-0)
Δουκάκης, Μπάλιακα, Μεστρός - Γήπεδο Ιππείου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Ο Αστέρας πήρε σπουδαία νίκη επί του Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους, ανοίγοντας το σκορ σχετικά νωρίς στο πρώτο μέρος με τον Σταυρινό. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο ξεκίνημα της επανάληψης, είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Ζήση, αλλά έφεραν το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Γονιδέλλη. Η ομάδα του Γιώργου Σπετσιώτη αντέδρασε άμεσα και πήρε ξανά την πρωτοπορία με τον Καράμπελα, ενώ ο Άριελ Γκέκα διαμόρφωσε με χτύπημα πέναλτι το τελικό 3-1.

Παπανικολής Ερεσού-Φίλια 0-5 (0-2)
Λέκκας, Παράσχου, Βασιλακάκης - "Καραβογιάννειο" Ερεσού
Παρατηρητής αγώνα: Μιχαηλίδης

Η Φίλια δε συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στον Παπανικολή Ερεσού, περνώντας με το εμφατικό 0-5. Καραμιχαλάκης και Φουστέλης άνοιξαν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι Καλούλι, Φουστέλης και Πατσατζής πέτυχαν τα υπόλοιπα τρία τέρματα στην επανάληψη.

Δόξα Πλαγιάς-Μεσότοπος 0-3 (0-1)
Κάντας, Χαραμόπουλος, Οικονόμου - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Εύκολο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα του Μεσοτόπου από την έδρα της Δόξας Πλαγιάς. Ο Ζαφειρίου άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος και οι Χατζηδιαμαντής, Μαστραντωνάς έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους στο δεύτερο μέρος.

Απόλλων Δαφίων-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 2-2 (1-1)
Βουρανής, Καραμπάσηε, Τσογγάρη - Στάδιο "Κ. Κεντέρης"
Παρατηρητής αγώνα: Σταθάκης

Ισόπαλο έληξε το τοπικό ντέρμπι του Λεκανοπεδίου, με την Προοδευτική να προηγείται δύο φορές στο ματς και τον Απόλλωνα Δαφίων να ισοφαρίζει. Ο Ρομέο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και ο Μαραγκός έφερε το ματς στα ίσα. Ο Γιαννακός έκανε το 1-2, αλλά ο Κάσσος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Βασιλικά 3-0 (1-0)
Βερρής, Καρδάσης, Σαρρής
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρίδης

Εύκολο απόγευμα για τον πρωτοπόρο Ανδρονικά, που κέρδισε με 3-0 τα Βασιλικά. Ο Χρήστος Κουτλής άνοιξε το σκορ στο πρώτο 45λεπτο, με τον Μάκη Σαμπάνη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας των Παρακοίλων και τον Πανουργιά να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα λίγο πριν τη λήξη.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey