Παρέμεινε αφεντικό ο Ανδρονικάς Παρακοίλων

09/04/2017 - 15:26

Νίκη με σκορ 3-0 πανηγύρισε ο Ανδρονικάς στα Παράκοιλα, κάμπτοντας την αντίσταση του Απόλλωνα Δαφίων, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 20ης Αγωνιστικής στη Β' ΕΠΣ Λέσβου.

Χθες, ο Μεσότοπος κέρδισε τον Αστέρα Ιππείου (3-0), η Φίλια επιβλήθηκε της Δόξας Πλαγιάς (5-3), ενώ και ο Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους νίκησε την Προοδευτική Σκ. Καλλονής (1-0). Εύκολο τρίποντο για τον Αίαντα Μυτιλήνης κόντρα στον Παπανικολή Ερεσού (3-0), ενώ ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Βασιλικά και Λιονταράκια (0-0). Τέλος, η αυλαία πέφτει αύριο το πρωί με τον αγώνα του πρωτοπόρου Ανδρονικά Παρακοίλων απέναντι στον Απόλλωνα Δαφίων.

20η Αγωνιστική

Ανδρονικάς Παρακοίλων- Απόλλων Δαφίων  3-0 (1-0)

Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά ο Ανδρονικάς Παρακοίλων, νικώντας τον Απόλλωνα Δαφίων με 3-0 εντός έδρας, συνεχίζοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το σκορ άνοιξε ο Χρήστος Κουτλής στο πρώτο 45λεπτο και ακολούθησαν δύο ακόμη γκολ στην επανάληψη, από τον Δημήτρη Κουτλή και τον Μάκη Σαμπάνη, ο οποίος ευστόχησε από τα 11 βήματα.

Αίας Μυτιλήνης- Παπανικολής Ερεσού 3-0 (0-0)

Τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έκριναν την αναμέτρηση του Αίαντα με αντίπαλο τον Παπανικολή. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους στο πρώτο 45λεπτο, αλλά στην επανάληψη ο Καλέσογλου με δύο γκολ και ο Τζιώτης με ακόμα ένα διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 υπέρ του Αίαντα.

Φίλια- Δόξα Πλαγιάς 5-3 (3-0)

Άστραψε και βρόντηξε η Φίλια, που κέρδισε τη Δόξα Πλαγιάς με 5-3, έχοντας προηγηθεί ωστόσο 5-0 από τα γκολ των Καραμιχαλάκη, Πατσατζή, οι οποίοι σκόραραν από δύο έκαστος, αλλά και του Καλούλι. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν την έκταση της ήττας προς το τέλος χάρη στα δύο τέρματα που πέτυχε ο Τακός και ένα του Λαμπρινού. 

Μεσότοπος- Αστέρας Ιππείου 3-0 (1-0)

Με γκολ του Χατζηδιαμαντή προηγήθηκε ο Μεσότοπος στο πρώτο μέρος και στη συνέχεια οι παίκτες του Χαραλαμπή σκόραραν δύο ακόμα γκολ με τους Βασιλείου και Βασίλογλου, παραμένοντας στο κατόπι του πρωτοπόρου Ανδρονικά.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους- Προοδευτική Σκ. Καλλονής 1-0 (0-0)

Σημαντική νίκη, που εν πολλοίς φέρνει τον Αλκιβιάδη στα playoffs ανόδου, σημείωσε η ομάδα του Κάτω Τρίτους απέναντι στην Προοδευτική Σκ. Καλλονής. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Βασιλέλλης στο δεύτερο μέρος.

Βασιλικά- Λιονταράκια 0-0 (0-0)

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Βασιλικά και Λιονταράκια σε ένα ματς που θα... ξεχαστεί γρήγορα και για τις δύο ομάδες.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey