Έγιναν γνωστές οι ομάδες σε playoffs και playouts

20/04/2017 - 13:29

Ξεχώρισαν οι θέσεις για τις μάχες των playoffs και των playouts στη Β' ΕΠΣ Λέσβου, μετά και τη διεξαγωγή της 21ης Αγωνιστικής. Ο Ανδρονικάς συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, με τον Μεσότοπο και τη Φίλια να ακολουθούν και τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους να ολοκληρώνει την πρώτη τετράδα. Στη μάχη της παραμονής, η Προοδευτική θα αναγκαστεί να παλέψει στα playouts μετά την αφαίρεση βαθμών από τη διοργανώτρια, μαζί με Απόλλωνα Δαφίων και Λιονταράκια, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η τελευταία θέση ανάμεσα σε Παπανικολή και Βασιλικά. 

21η Αγωνιστική

Αίας Μυτιλήνης-Βασιλικά 1-1 (1-1)

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αίας Μυτιλήνης και Βασιλικά, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 0-1 με γκολ του Βαγιάκα και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Παράσχου, πριν την ανάπαυλα. 

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Ανδρονικάς Παρακοίλων 1-4 (1-2)

Νίκη με ανατροπή για τον Ανδρονικά μέσα στο Κάτω Τρίτος. Ο Αλκιβιάδης προηγήθηκε πολύ νωρίς με τον Βασιλέλλη, αλλά οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δύο γκολ πριν την ανάπαυλα με τους Μίμη και Δημήτρη Κουτλή, κάνοντας το 1-2. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο ακόμη γκολ με τον Χρήστο Κουτλή και τον Μάκη Σαμπάνη. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολών του Λαμπούκα, από πλευράς γηπεδούχων και του Κουκούλα, για τους φιλοξενούμενους. 

Προοδευτική Σκ. Καλλονής - Μεσότοπος 1-6 (0-2)

Εύκολο πέρασμα του Μεσοτόπου από την έδρα της Προοδευτικής με σκορ 1-6. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 στο πρώτο μέρος, χάρη στα γκολ των Βασίλογλου και Χατζηδιαμαντή. Με την επανέναρξη ο Ρομέο μείωσε σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά ο Μαστραντωνάς έκανε άμεσα το 1-3 και ο Χατζηδιαμαντής, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-4. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν με δύο ακόμη τέρματα οι Ιωσηφέλλης και Βλάμος.

Απόλλων Δαφίων-Λιονταράκια 0-2 (0-0)

 Τα Λιονταράκια πέρασαν νικηφόρα από το "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, νικώντας τον Απόλλωνα Δαφίων με σκορ 0-2, χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Καραγιάννης και Τσολάκης.

Αστέρας Ιππείου-Φίλια 0-3 (0-1)

Σημαντική νίκη για τη Φίλια μέσα στο Ίππειος με 0-3, αποτέλεσμα που την εδραιώνει στην πρώτη τριάδα του πίνακα. Σκόρερς για τους νικητές οι Πατσατζής, Φουστέλλης και Καλούλι.

Παπανικολής Ερεσού-Δόξα Πλαγιάς 0-2 (0-1)

Με το τρίποντο έφυγε από το "Καραβογιάννειο" Ερεσού η Δόξα Πλαγιάς, νικώντας τον Παπανικολή με σκορ 0-2. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Βελούτσος και Τακός.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey