Άξιος πρωταθλητής ο Ανδρονικάς Παρακοίλων!

25/05/2017 - 12:14 Τελευταία τροποποίηση στις 25/05/2017 - 13:07

Ο Ανδρονικάς Παρακοίλων κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στη Β' ΕΠΣ Λέσβου, νικώντας στην τελευταία αγωνιστική των Playoffs τον Μεσότοπο εντός έδρας (1-0), καταλαμβάνοντας την πρωτιά στο μίνι πρωτάθλημα. Στο άλλο ματς, ο Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους επικράτησε της Φίλιας (4-0) και εξασφάλισε την τιμητική 3η θέση του πίνακα.

 Ανδρονικάς Παρακοίλων-Μεσότοπος 1-0 (0-0)
Κάντας, Μπάλιακα, Βερρής - Γήπεδο Παρακοίλων
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Σε ένα ντέρμπι, το οποίο παρακολούθησε αρκετός κόσμος στο Γήπεδο Παρακοίλων, ο Ανδρονικάς στέφθηκε πρωταθλητής νικώντας με 1-0 τον Μεσότοπο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέρος, διεκδικώντας με πάθος ένα γκολ που θα τους έδινε την πρωτοπορία. Ωστόσο καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν με τον Μάκη Σαμπάνη δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο τέρμα, ενώ ο Μεσότοπος στην καλύτερή του στιγμή στο ματς είχε μια κεφαλιά του Μπράκουλα που πέρασε λίγο αόυτ. 

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν τεράστια ευκαιρία με τον Βασίλογλου στο ξεκίνημα, το σουτ του οποίου προσέκρουσε στο δοκάρι του Κουτλή. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σαμπάνης απάντησε με δικό του δοκάρι, σε σουτ που τράνταξε την εστία του Πατράκη. Στον Ανδρονικά αρκούσε και η ισοπαλία για την πρωτιά, αλλά όχι και στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι κυνήγησαν το γκολ μέχρι τέλους. Και το πέτυχαν στο 87ο λεπτό με σκόρερ τον Νικολέλλη, που αποτέλεσε τη χρυσή αλλαγή, έχοντας περάσει στον αγωνιστικό χώρο λίγο νωρίτερα. Ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην κερκίδα, αλλά και στο γήπεδο, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας των Παρακοίλων να ζουν εκστασιασμένοι στιγμές απόλυτης επιτυχίας. Ο Ανδρονικάς εξάλλου οδήγησε στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος την κούρσα στη βαθμολογία και δικαίως αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Β' ΕΠΣ Λέσβου, ανεβαίνοντας στη μεγαλύτερη κατηγορία του λεσβιακού ποδοσφαίρου. 

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους - Φίλια 4-0 (2-0)
Συβρής, Καραμπάσης, Πούλος - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής αγώνα: Ψαρρόπουλος

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη χρονιά ο Αλκιβιάδης, που επιβλήθηκε στο Κάτω Τρίτος της Φίλιας με 4-0. Δύο γκολ σε κάθε 45λεπτο σκόραραν οι γηπεδούχοι, με τον Ορφανό και τον Μαρίνο Ανήφορο, παίρνοντας μια καθ' όλα δίκαιη νίκη, που τους χάρισε την τιμητική 3η θέση στον ειδικό πίνακα των Playoffs.

Βαθμολογία

  Playoffs - B' ΕΠΣ Λέσβου Β. Γκολ
1. Ανδρονικάς Παρακοίλων 20 10-2
2. Μεσότοπος 16 8-1
3. Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 5 6-8
4. Φίλια 4 4-17

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey