Η παρακάμερα του «SL» στη Μόρια [pics]

09/10/2017 - 19:51 Τελευταία τροποποίηση στις 22/10/2017 - 12:39

Το "SL" βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο "Καραπαναγιώτειο" Γήπεδο της Μόριας, μαζί με αρκετό κόσμος που ξεκίνησαν τη μέρα τους με ποδόσφαιρο. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε όμορφες στιγμές από τη συνάντηση Ατρόμητου Αγίας Μαρίνας και Έφηβου Παμφίλων, που έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του νοτίου ομίλου στη Β' ΕΠΣ Λέσβου. 

Ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας, αν και ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης, τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Έφηβο, που χάρη στον γκολκίπερ Στέλιο Μπαλή έφυγε με το βαθμό.

Ο γιατρός Παναγιώτης Θεοδοσίου, ιδιαίτερα αγαπητός στα ποδοσφαιρικά γήπεδα από όλες τις ομάδες, έκανε πολλά... χιλιόμετρα, αφού χρειάστηκε πολλές φορές να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στους ποδοσφαιριστές. Από την άλλη μεριά, ο παρατηρητής αγώνα Δημήτρης Γιουβανάκης δεν... σηκώθηκε από την καρέκλα του, αφού το ματς ήταν καθ' όλα ήσυχα και δεν υπήρξε καν αφορμή ούτε για... παρατήρηση!

Μια οικογένεια ο Έφηβος Παμφίλων, με τον προπονητή Παναγιώτη Πατσόγλου να έχει μια... αγκαλιά όλους τους παίκτες που έμειναν στον πάγκο, ενισχύοντας με τη φωνή τους τις προσπάθειες της ομάδας ως προς την εξασφάλιση της ισοπαλίας.

Φωτογραφίες | Νίκος Λαγουτάρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey