Η παρακάμερα του «SL» στο ντέρμπι!

16/10/2017 - 22:56 Τελευταία τροποποίηση στις 22/10/2017 - 12:39

Αρίων Παλαιοκήπου και Ορφέας Κεραμειών συνάντησαν ιδανικό καιρό για ποδόσφαιρο στο Γήπεδο Παπάδου, όπου διεξήχθη το μεγάλο ντέρμπι της 2ης Αγωνιστικής στο νότιο όμιλο της Β' ΕΠΣ Λέσβου.

Φωτογραφίες | Νίκος Λαγουτάρης

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες το μεσημέρι της Κυριακής στον Παπάδο, που για δεύτερη συνεχόμενη μέρα γνώρισε μεγάλες... δόξες. Είχε προηγηθεί εξάλλου ένα ακόμα ντέρμπι το Σάββατο, εκείνο ανάμεσα στην Αναγέννηση Γέρας και τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, για την 4η Αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Λέσβου.

Μεταξύ των θεατών και ο Μιχάλης Τρεμούλας της Αναγέννησης Γέρας, που εκτίει ποινή τριών αγωνιστικών μετά την αποβολή του στο ματς της 2ης Αγωνιστικής με τον Πολιχνίτο. Μαζί του ο επί σειρά ετών παράγοντας των Γεραγωτών Παναγιώτης Κουβέρης, αλλά και ο Τόλης Τηνιακός στον οποίο έγινε πολλές φορές η προτροπή της εξέδρας να ενισχύσει την ομάδα της Γέρας, όπου δεν έχει αγωνιστεί ποτέ, έχοντας φορέσει ως τώρα τις φανέλες της ΑΕΛΚ Κ20, του Αιγέα Πλωμαρίου και του Αίγειρου Μυστεγνών.

Η διαιτητική τριάδα των Παναγιώτη Λέκκα, Γιάννη Κακαδέλλη και Χρήστου Μέστρου ανταποκρίθηκε πολύ καλά στην κρισιμότητα του ντέρμπι.

Ο άρχοντας της αναμέτρησης είχε εξαιρετική συνεργασία με τους βοηθούς του, αλλά και το σεβασμό των αποφάσεων του από τους 22 ποδοσφαιριστές. Πριν τη σέντρα, οι καθιερωμένες χειραψίες ανάμεσα στους αρχηγούς των δύο ομάδων, Νίκο Τσαΐρη (Ορφέας Κεραμειών) και Κώστα Καρατσομπανάκη (Αρίων Παλαιοκήπου).

Ο Νίκος Κιοσσές επέστρεψε στη Λέσβο και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ποδόσφαιρο του νησιού μας, φορώντας φέτος τη φανέλα του Αρίωνα Παλαιοκήπου, με τον οποίο επιθυμεί να κατακτήσει την άνοδο στην Α' ΕΠΣ Λέσβου.

Μεγάλος άτυχος του αγώνα ο Σωκράτης Παναγιώτου του Ορφέα Κεραμειών, που τραυματίστηκε στον ώμο μετά από μια άτσαλη πτώση του στο χορτάρι και αφού του παρασχέθηκαν στο γήπεδο οι πρώτες βοήθειες, ακολούθως μεταφέρθηκε στο "Βοστάνειο" της Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey