Εύκολο απόγευμα για τον Αρίωνα Παλαιοκήπου

21/10/2017 - 17:42 Τελευταία τροποποίηση στις 22/10/2017 - 12:39

Αγωνιστική δράση σε νότιο και βόρειο όμιλο στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Λέσβου, με τον Αρίωνα Παλαιοκήπου να περνά νικηφόρα από τα Πάμφιλα, ξεπερνώντας το εμπόδιο του τοπικού Έφηβου (0-5).

Έφηβος Παμφίλων-Αρίων Παλαιοκήπου 0-5 (0-3)
Γήπεδο Παμφίλων
Πατσατζής, Κακαδέλλης, Συκάς
Παρατηρητές: Χρόνης, Ψάνης

Τρία στα τρία για τον Αρίωνα Παλαιοκήπου, που δείχνει από την αρχή τις διαθέσεις του | © Νίκος Λαγουτάρης

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το ματς στα Πάμφιλα, ανάμεσα στον τοπικό έφηβο και τον Αρίωνα Παλαιοκήπου. Η ομάδα του Χρήστου Τάκα επιβλήθηκε με 0-5, έχοντας τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο από το ξεκίνημα ως τη λήξη. Μια λήξη, πάντως, που ήρθε ένα 15λεπτο νωρίτερα από τον διαιτητή Πατσατζή (!), χωρίς εξήγηση... Ο Έφηβος είχε μόλις μία καλή στιγμή στο ματς σε μια εκτέλεση φάουλ του Ανδριώτη, με τον τερματοφύλακα Κοκκαλέλλη να αποκρούει σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-3 στο ημίχρονο με δύο γκολ του Γλιγλή και ένα του Ράλλη, με εκπληκτικό σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή. Στην επανάληψη, ο Κουπέ σκόραρε το 4ο του γκολ σε τρία ματς για το 0-4, ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Γιαλαμάς, πετυχαίνοντας έτσι το παρθενικό του τέρμα με τη νέα του ομάδα. Να σημειωθεί, ότι στην έναρξη του β' μέρους τραυματίστηκε στη μέση ο Γιώργος Πιττός του Έφηβου, που αντικαταστάθηκε και αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος.

Αστέρας Ιππείου-Θύελλα Πηγής 0-2 (0-1)
Γήπεδο Ιππείου
Βουρανής, Οικονόμου, Σαρρής
Παρατηρητής: Ψαρρόπουλος

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Θύελλα Πηγής, την πρώτη μετά την επιστροφή της στα γήπεδα φέτος, περνώντας με 0-2 από την έδρα του Αστέρα Ιππείου. Ο Σφακιανάκης με σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 43ο λεπτό και ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 στο 58' με εκτέλεση φάουλ, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στον αντίπαλο τερματοφύλακα, καταλήγοντας στα δίχτυα. Πολλές χαμένες ευκαιρίες είχαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο 45λεπτο και μοιραία ηττήθηκαν.

Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας-Δόξα Πλαγιάς 2-1 (2-0)
"Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Λυρής, Βουλγαρέλλης, Καρδάσης
Παρατηρητές: Κελαϊδίτης, Γονιδέλλης

Πρώτα γκολ, πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας | © Νίκος Λαγουτάρης

Έσπασε το ρόδι ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας, που όχι απλώς σκόραρε, αλλά κέρδισε κιόλας. Κόντρα στην αξιόμαχη Δόξα Πλαγιάς, η ομάδα του Ξενοφώντα Χαραλαμπή επικράτησε με 2-1. Προηγήθηκε στο 17ο λεπτό μετά από προσωπική ενέργεια του Γιώργου Καδή και πάσα στον Θοδωρή Γάκια, που με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 30' και πάλι ο Γάκιας, από τους διακριθέντες των νικητών, με εκπληκτικό σουτ στο "Γ" έκανε το 2-0.

Η Δόξα Πλαγιάς πάλεψε για την ισοφάριση, αλλά έφτασε μονάχα ως τη μείωση του σκορ σε 2-1© Νίκος Λαγουτάρης

Στην επανάληψη η Δόξα Πλαγιάς ισορρόπησε και μείωσε με διαγώνιο σουτ του Σιδέρη, βάζοντας δύσκολα στον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διευρύνουν το προβάδισμά τους στα δύο ανεπανάληπτα τετ α τετ του Πάστου, αλλά και στην ευκαιρία του Καλέσογλου. Η Δόξα Πλαγιάς είχε επίσης μια καλή στιγμή σε σουτ του Μιχαλέλλη.

Ορφέας Κεραμειών-Παλλεσβιακός  (22/10, 11:00)
Γήπεδο Λουτρών
Μποντάκης, Παντελαίων, Κελαΐδίτης
Παρατηρητές: Σάλτας, Μαρμαλέκας

Ρεπό: ΑΟ Βασιλικών

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΝΟΤΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey