Καλπάζει η Προοδευτική

21/10/2017 - 18:25 Τελευταία τροποποίηση στις 22/10/2017 - 12:39

Νικηφόρα συνέχισαν την πορεία τους στο βόρειο όμιλο Μακαρέας Άγρας και Προοδευτική Σκ. Καλλονής, κερδίζοντας Άναξο (3-0) και Παπανικολή Ερεσού (3-0), αντίστοιχα. Ισόπαλο έληξε το ματς μεταξύ Ταξιάρχη Μανταμάδου και Ορφέα Άντισσας (0-0). Η αυλαία της 3ης Αγωνιστικής πέφτει αύριο το πρωί με τον αγώνα της Φίλιας κόντρα στον Απόλλωνα Δαφίων.

3η Αγωνιστική - Βόρειος Όμιλος

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Παπανικολής Ερεσού 3-0 (1-0)
Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παντελαίων, Βασιλακάκης, Καραμπάσης
Παρατηρητές: Σταυρίδης, Μαλλής

Το τρία στα τρία έκανε η Προοδευτική, που νίκησε στη Σκάλα Καλλονής και τον Παπανικολή Ερεσού με 3-0. Ο Χιώτης άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό και με το 1-0 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, η "Πρόο" δυσκολεύτηκα να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά δεν απειλήθηκε κιόλας από τους φιλοξενούμενους. Ο Κοτσιανίτης στο 73' πέτυχε το 2-0 και ο Σούβλατζης στο 75' διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Μακαρέας Άγρας-Άναξος 3-0 (1-0)
Γήπεδο Παρακοίλων
Λέκκας, Καρμίρης, Φαναρτζής
Παρατηρητές: Πελέκος, Ζαμπάρας

Αρκετά καλό ποιοτικά ματς έγινε στο Γήπεδο Παρακοίλων, με τον Μακαρέα Άγρας να φεύγει νικητής απέναντι στην Άναξο με σκορ 3-0. Μόλις στο 11ο λεπτό, προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με σουτ του Νίκου Κουλουδή, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης και στην επανάληψη λύγισαν στην ανωτερότητα του Μακαρέα, που έκανε το 2-0 στο 50' με εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Ιντζιρτζή. Στο σημείο αυτό αποβλήθηκε ο Γιώργος Δαμιανός με απευθείας κόκκινη και η σεμνή τελετή έλαβε πρόωρα τέλος. Η ομάδα της Άγρας έφτασε και στο 3-0 με τέρμα που σημείωσε ο Ψύλλος (85'), ενώ η Άναξος τέλειωσε το ματς με 9 παίκτες, αφού αποβλήθηκε και ο Δημήτρης Τράχηλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Ορφέας Άντισσας 0-0 (0-0)
Γήπεδο Μανταμάδου
Δουκάκης, Παράσχου, Πούλος
Παρατηρητές: Φιλιππόπουλος, Κούρος

Σε ένα ήσυχο παιχνίδι, στο οποίος και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για να πετύχουν ένα γκολ, τελικώς το ισόπαλο 0-0 ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ταξιάρχης Μανταμάδου και Ορφέας Άντισσας κατέκτησαν έτσι τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Φίλια-Απόλλων Δαφίων (22/10, 11:00)
Γήπεδο Φίλιας
Κουλουδής, Οικονόμου, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Σταθάκης

Ρεπό: Γερμανός Καραβαγγέλης Στύψης

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΒΟΡΕΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey