Θρίαμβος «Παλλέ», νίκη και για Απόλλωνα!

22/10/2017 - 13:04 Τελευταία τροποποίηση στις 22/10/2017 - 13:53

Έπεσε η αυλαία της 3ης Αγωνιστικής στη Β' ΕΠΣ Λέσβου, με τις δύο πρωινές αναμετρήσεις της Κυριακής. Στο νότιο όμιλο, ο Παλλεσβιακός θριάμβευσε στο ντέρμπι με τον Ορφέα Κεραμειών (0-3), ενώ στο βόρειο ο Απόλλων Δαφίων 

Ορφέας Κεραμειών-Παλλεσβιακός 0-3 (0-1)
Γήπεδο Λουτρών
Μποντάκης, Παντελαίων, Κελαΐδίτης
Παρατηρητές: Σάλτας, Μαρμαλέκας

Ανώτερος ο Παλλεσβιακός, διατήρησε το απόλυτο νικών στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος | © Νίκος Λαγουτάρης

Ντέρμπι μόνο για έναν ήταν αυτό ανάμεσα στον Ορφέα και τον Παλλεσβιακό. Το τελικό 0-3 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, με τον "Παλλέ" να φεύγει δίκαια νικητής, πετυχαίνοντας την 3η νίκη στο πρωτάθλημα. Στο ξεκίνημα πάντως, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μια ανατροπή του Βαρνά στο 1ο λεπτό μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Μποντάκη να μη συγκινείται. Η ομάδα των Κεραμειών είχε τεράστια χαμένη ευκαιρία στο 12' σε τετ α τετ του Βαρνά και σχεδόν αμέσως μετά, στο 16', ο Παλλεσβιακός κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα του Αζάμπι από τον Αντωνιάδη.

Κορυφαίος του αγώνα ο Στρατής Κοκκινέλλης, με δύο γκολ και ένα δοκάρι | © Νίκος Λαγουτάρης

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Στρατής Γονιδέλλης για το 0-1. Στο 23', ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι και στην επανάληψη, από ένα νέο πέναλτι, αυτή τη φορά το κέρδισε ο Ευθύμης Ζώτος από τον Γκερέκο, ο Παλλεσβιακός έφτασε στο 0-2 με την εύστοχη εκτέλεση του Αζάμπι. Στο 68', ο κορυφαίος του ντέρμπι Στρατής Γονιδέλλης με ασύλληπτο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΝΟΤΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

Φίλια-Απόλλων Δαφίων 1-3 (-)
Γήπεδο Φίλιας
Κουλουδής, Οικονόμου, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Σταθάκης

Σημαντική νίκη για τον Απόλλωνα Δαφίων, μέσα στην έδρα της Φίλιας με 1-3. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 με εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Βαμβουκλή και με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στο β' ημίχρονο, ο Θανάσης Κονδύλας με δυνατό σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Απόλλωνα Δαφίων, όμως η Φίλια αντέδρασε και με κοντινό πλασέ του πολύπειρου παίκτη-προπονητή Τάσου Σπύρου μείωσε σε 1-2. Το ματς άνοιξε και ο Απόλλων πέτυχε τρίτο γκολ, με ωραίο σουτ του Αντώνη Γκιάτα, για το τελικό 1-3. Να σημειωθεί, ότι στο 60ο λεπτό τραυματίστηκε ο Νούρτσε Αμτζά της Φίλιας, ο οποίος υπέστη κάταγμα κερκίδας. Άμεσα του τοποθετήθηκε νάρθηκας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο "Βοστάνειο" της Μυτιλήνης για περισσότερες εξετάσεις.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΒΟΡΕΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey