Η παρακάμερα του «SL» στο Ορφέας-Παλλεσβιακός

23/10/2017 - 21:33

Ορφέας Κεραμειών και Παλλεσβιακός μονομάχησαν στο Γήπεδο Λουτρών, το πρωί της Κυριακής, στο μεγάλο ντέρμπι του νοτίου ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου, με μεγάλο νικητή τον ιστορικό "Παλλέ" και σκορ 0-3.

Φωτογραφίες | Νίκος Λαγουτάρης

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος, που έδωσε μάλιστα και το καλό παράδειγμα κόβοντας εισιτήριο στην είσοδο, όπως κάνει άλλωστε σε κάθε γήπεδο που επισκέπτεται. 

Το ντέρμπι "μαγνήτισε" πολλούς προπονητές της Α' ΕΠΣ Λέσβου, οι οποίοι έκαναν... σκάουτινγκ. Ο Θόδωρος Παπαλόπουλος του Ολύμπου Αγιάσου, ο Θόδωρος Γιακαλής του Μεσότοπου και ο Στέλιος Μουντανάρης του Αίγειρου Μυστεγνών, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το ματς. Ο τελευταίος προτίμησε την... απομόνωση, στην άκρη της κερκίδας! 

Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο Τάκης Σάλτας, που λόγω του δυνατού ήλιου και της έντονης ζέστης, έψαξε και βρήκε τη μοναδική σκιά στον αγωνιστικό χώρο, αναζητώντας λίγη δροσιά. Το ντέρμπι, μάλιστα, δεν δικαιολόγησε σε... ένταση το χαρακτηρισμό που του αποδόθηκε, με αποτέλεσμα να μη σηκωθεί καν από την καρέκλα του!

Στην εξέδρα και ο μεγάλος άτυχος του Ορφέα Κεραμειών, ο Σωκράτης Παναγιώτου που χτύπησε στον ώμο στο ματς με τον Αρίωνα Παλαιοκήπου και αναρρώνει, περιμένοντας να επανέλθει στη δράση σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο Στρατής Γονιδέλλης, που σκόραρε δύο γκολ και προς τη λήξη, πήρε μικρές ανάσες, αφού πρώτα η γιατρός του αγώνα του έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

Ο Τάκης Κόκκινος επέστρεψε στο Γήπεδο Λουτρών μετά από τρία χρόνια! Ο τέως πρόεδρος και παλιός ποδοσφαιριστής του Αετού Λουτρών είχε καιρό να εμφανιστεί σε κάποιο ματς και το πρωί της Κυριακής απόλαυσε ποδόσφαιρο και λιακάδα σε γνώριμα λημέρια!

Περιχαρής ήταν στη διάρκεια του ντέρμπι ο Μπάμπης Κουτουγδής, αφού δεχόταν τα συγχαρητήρια των φιλάθλων για την πρώτη νίκη της Θύελλας Πηγής στο πρωτάθλημα. Η επιστροφή της ομάδας εξάλλου στα γήπεδα, μετά από αρκετά χρόνια, ήταν δικό του κατόρθωμα και δικαίως χαμογελούσε από τα σχόλια της εξέδρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey