Και παρακάμερα από το ντέρμπι στη Μόρια!

14/11/2017 - 20:39 Τελευταία τροποποίηση στις 14/11/2017 - 21:22

Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας και Αρίων Παλαιοκήπου πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στο "Καραπαναγιώτειο" της Μόριας, στο ντέρμπι του νοτίου ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου, που έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2. 

Ο πάτερ Γρηγόρης Πολύμος, που έγινε πρώτο... θέμα τις προηγούμενες ημέρες στο ντεμπούτο ως παρατηρητής αγώνα της ΕΠΣ Λέσβου, παρακολούθησε το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι από την κερκίδα ως φίλαθλος και στην επανάληψη, μετά από παρότρυνση των παρατηρητών Νεκτάριου Ζηρόπουλου και Δημήτρη Πάντα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να... μαθαίνει, πλάι στους πιο έμπειρους.

Έντονα το έζησε το ματς ο πάγκος του Ατρόμητου Αγίας Μαρίνας, με τους ποδοσφαιριστές και τον Ξενοφώντα Χαραλαμπή να χειροκροτούν τις προσπάθειες της ομάδας.

Εξίσου έντονα ήταν τα συναισθήματα και στον πάγκο του Αρίωνα Παλαιοκήπου, με τον προπονητή Χρήστο Τάκα να μη μένει ικανοποιημένος βέβαια, αρκούμενος στο γεγονός πως η ομάδα του αποκόμισε έστω και με αυτή την εμφάνιση, το βαθμό της ισοπαλίας στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Ο διαιτητής Μιχάλης Μποντάκης ήταν κοντά στις φάσεις, χωρίς να αδικήσει καμία ομάδα, αποβάλλοντας σωστά τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Ο κίπερ Πολυμιάδης του Αρίωνα Παλαιοκήπου πήρε νωρίς την άγουσα για τα αποδυτήρια, έχοντας πιάσει την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής, παραχωρώντας τη θέση του στον πολύπειρο Βασίλη Κοκκαλέλλη.

Ο Γιάννης Βαργεμέζης, ποδοσφαιριστής του Οδυσσέα Ελύτη και παρακολούθησε από ψηλά τον αγώνα της Β' ΕΠΣ Λέσβου. Την ίδια ώρα ο πατέρας του Κώστας Βαργεμέζης κοουτσάριζε τον Παλλεσβιακό στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Πλαγιάς, ρωτώντας συνέχεια για την εξέλιξη του παιχνιδιού στο Πλωμάρι. 

Στην αρχή δεν είχε πολύ κόσμο στο "Καραπαναγιώτειο" της Μόριας, αλλά στην πορεία ήρθαν όλο και περισσότεροι, παίρνοντας θέση στις εξέδρες.

Ο Στέλιος Πάτρικας, υποστηρικτής του Αρίωνα Παλαιοκήπου εδώ και χρόνια, κοντά στην ομάδα στα περισσότερα ματς. Το κυριακάτικο μάλιστα ήταν ένα από τα ελάχιστα που έχει παρακολουθήσει ολόκληρο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων...

Το διοικητικό συμβούλιο του Ατρόμητου Αγίας Μαρίνας παρακολούθησε με αγωνία λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Παλαιοκήπου, αλλά στις καθυστερήσεις έμεινε με τη... γλύκα, αφού ο Άγγελος Κουπέ κατάφερε να τους πάρει την μπουκιά από το στόμα!

Πανηγυρισμοί στο 2-1 του Ατρόμητου, με τους παίκτες της ομάδας της Αγίας Μαρίνας να γίνονται ένα κουβάρι με σφιγμένες γροθιές, δείγμα της δίψας για τη νίκη.

Οι παίκτες του Αρίωνα Παλαιοκήπου όμως δεν τα παράτησαν και σκόραραν το 2-2 με εκτέλεση φάουλ του Άγγελου Κουπέ, κυριολεκτικά με τη λήξη, αφού δεν έγινε καν σέντρα μετά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey