Μίλησαν οι έδρες

18/11/2017 - 17:05 Τελευταία τροποποίηση στις 18/11/2017 - 19:25

Ο Αρίων Παλαιοκήπου νίκησε τα Βασιλικά (4-1) στο Γήπεδο Παπάδου και περιμένει να μάθε αύριο την εξέλιξη του ντέρμπι στο νότιο όμιλο, μεταξύ Παλλεσβιακού και Ατρόμητου Αγ. Μαρίνας (19/11, 11:00) για να δει αν θα παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στα άλλα ματς, ο Έφηβος πανηγύρισε την παρθενική του νίκη, επικρατώντας στα Πάμφιλα του Αστέρα Ιππείου (2-0), ενώ η Θύελλα Πηγής θριάμβευσε επί της Δόξας Πλαγιάς (6-0). Ρεπό έχει ο Ορφέας Κεραμειών.

Στο βόρειο όμιλο, η Προοδευτική συνέχισε νικηφόρα την πορεία της, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Μακαρέα Άγρας (3-0). Ο Παπανικολής πήρε το πρώτο του τρίποντο βαθμών, νικώντας τον Γερμανό Καραβαγγέλη (2-1), ενώ και ο Απόλλων Δαφίων εκμεταλλεύτηκε την ποιότητά του κερδίζοντας τον Ταξιάρχη Μανταμάδου (3-0). Αύριο το πρωί, η Άναξος υποδέχεται τον Ορφέα Άντισσας και ρεπό έχει η Φίλια.

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

Νότιος Όμιλος - 7η Αγωνιστική

Έφηβος Παμφίλων-Αστέρας Ιππείου 2-0 (1-0)
Γήπεδο Παμφίλων
Παντελαίων, Καρμίρης, Σαρρής
Παρατηρητής: Ζηρόπουλος

Ο Έφηβος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας του ουραγού Αστέρα Ιππείου με σκορ 2-0. Τα γκολ για την ομάδα του Παναγιώτη Πατσόγλου σημείωσαν οι Πινάκης στο ξεκίνημα και ο Χιώτης λίγο πριν τη λήξη. Πολλά τα προβλήματα πάντως στον αγωνιστικό χώρο του Γηπέδου Παμφίλων, δίχως πάγκο παρατηρητών, με σίδερα που εξέχουν και εγκυμονούν κινδύνους.

Αρίων Παλαιοκήπου-ΑΟ Βασιλικών 4-1 (0-1)
Γήπεδο Παπάδου
Βασιλακάκης, Καραμπάσης, Συκάς
Παρατηρητής: Σιμιτζής

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν στο 20λεπτο με τον Βάτα και πήγαν με το υπέρ τους 0-1 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στο 55' ο νεαρός Ράλλης με υποδειγματικό σουτ έφερε το ματς στα ίσα και στη συνέχεια ο Αρίων επιδόθηκε σε ένα επιθετικό μονόλογο. Ο Λάλος με σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Παλαιοκήπου και οι Χριστοδούλου, Κουπέ με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσαν το τελικό 4-1. Ο Χριστοδούλου είχε και δοκάρι για τον Αρίωνα.

Θύελλα Πηγής-Δόξα Πλαγιάς 6-0 (3-0)
Γήπεδο Πηγής
Πούλος, Κακαδέλλης, Κελαϊδίτης
Παρατηρητής: Τσαγκάρης

Την τρίτη της νίκη κατέκτησε η Θύελλα Πηγής, που... χόρευε στη βροχή και προηγήθηκε στο πρώτο 45λεπτο με 3-0, πετυχαίνοντας ακόμα τρία γκολ στην επανάληψη. Χατ τρικ σημείωσε ο Σφακιανάκης και σκόραραν επίσης οι Παπαπορφυρίου, Βογιατζής και Καμάτσος.

Παλλεσβιακός-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας (19/11, 11:00)
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Παντελαίων, Συβρής, Χατζημωϋσής
Παρατηρητής: Μαρμαλέκας

Ρεπό: Ορφέας Κεραμειών

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΝΟΤΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

Βόρειος Όμιλος - 7η Αγωνιστική

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Μακαρέας Άγρας 3-0 (2-0)
Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Πατσατζής, Οικονόμου, Καρδάσης
Παρατηρητής: Σταυρινός

Κάτω από δυνατή βροχή και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, η Προοδευτική κατόρθωσε να επιβάλλει την ανωτερότητά της και να πάρει τη νίκη κόντρα στον Μακαρέα Άγρας με 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Κουτσιανίτης στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ λίγο πριν το ημίχρονο ο Καραγιάννης πέτυχε το 2-0 για την ομάδα της Σκάλας Καλλονής. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε λίγο μετά από τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο πολύπειρος Καραμήτρος. Η "Πρόο" είχε χαμένο πέναλτι με τον Κουτσιανίτη στο ξεκίνημα και δύο δοκάρια με τον Ιγνάτη Νανίδη.

Παπανικολής Ερεσού-Γερμανός Καραβαγγέλης Στύψης 2-1
«Καραβογιάννειο» Ερεσού
Βουλγαρέλλης, Συβρής, Μέστρος
Παρατηρητής: Κόβρας

Λίγες και καλές οι φάσεις του αγώνα, με τον Παπανικολή να προηγείται νωρίς χάρη στο γκολ του Ντερβίση. Στο 21' όμως ο Σανταβάς με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε 1-1 για τον Γερμανό Καραβαγγέλη, που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες. Στο 38' ο Μάσιο έκανε το 2-1 για τον Παπανικολή, που είχε και δύο δοκάρια με Βουτσιώτη και Ντερβίση, κατακτώντας έτσι την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από τρεις ισοπαλίες στα πέντε πρώτα ματς.

Απόλλων Δαφίων-Ταξιάρχης Μανταμάδου 3-0 (2-0)
Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Μπάλιακα, Τσογγάρη, Μποντάκης
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

Ο Απόλλων Δαφίων προηγήθηκε νωρίς με γκολ του Νερατζή και ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στο 70' ο Δημήτρης Κουτλής διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Κουτλή λίγο πριν το τέλος.

Άναξος-Ορφέας Άντισσας (19/11, 11:00)
Γήπεδο Πέτρας
Λυρής, Μπάλιακα, Πατσατζής
Παρατηρητής: Σταυρίδης

Ρεπό: Φίλια

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΒΟΡΕΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey