Ισόπαλο το ντέρμπι!

19/11/2017 - 12:48 Τελευταία τροποποίηση στις 20/11/2017 - 18:28

Έπεσε η αυλαία της Β' ΕΠΣ Λέσβου με τις δύο πρωινές αναμετρήσεις σε νότιο και βόρειο όμιλο. Στο ντέρμπι, Παλλεσβιακός και Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1), ενώ η Άναξος δε δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ορφέα Άντισσας (3-0). Αναλυτικό ρεπορτάζ για τα χθεσινά ματς --> ΕΔΩ)

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

Νότιος Όμιλος - 7η Αγωνιστική

Παλλεσβιακός-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 1-1 (0-1)
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Παντελαίων, Συβρής, Χατζημωϋσής
Παρατηρητής: Μαρμαλέκας

Καλύτερος ο Ατρόμητος στο ξεκίνημα, μετουσίωσε την υπεροχή του σε γκολ, όταν στο 10' ο Πάστος ελίχθηκε όμορφα πασάροντας την κατάλληλη στιγμή στον Καδή, που με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Στο 22' ο Κατζανός είχε καλό σουτ για τον Ατρόμητο και στο 36' έπειτα από μπαλιά του Θεοδοσίου ο Κατζανός και πάλι είδε τον Κομνηνάκη να απομακρύνει πάνω στη γραμμή. Στο 45' ο Παλλεσβιακός κέρδισε πέναλτι, όταν ο Γιακαλής ανέτρεψε τον Αζάμπι μέσα στην περιοχή. Το εκτέλεσε ο ίδιος, όμως γλίστρησε, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στην επανάληψη, ο Πάστος θα μπορούσε να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του, αλλά ο Τσομπανέλλης είπε όχι. Στο 70' ο Πάστος και πάλι έφερε την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά του Καλέσογλου έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Στο 74' ο Τσομπανέλλης είπε ξανά όχι στον Πάστο, ενώ ο επερχόμενος Καλέσογλου δεν κατάφερε να σκοράρει. Αφού δεν "καθάρισε" το ματς ο Ατρόμητος, η ομάδα του Κώστα Βαργεμέζη ισοφάρισε στο 85ο λεπτό, όταν ο Αζάμπι γύρισε την μπάλα προς το σημείο του πέναλτι και ο Αρχιμήδης Νεοφυτίδης πλάσαρε σωστά τον Λυρή για το 1-1. Το ματς άνοιξε στα τελευταία λεπτά, αλλά τελικά οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 1-1 κάτω από καταρρακτώδη βροχή.

Ρεπό: Ορφέας Κεραμειών

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΝΟΤΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

Βόρειος Όμιλος - 7η Αγωνιστική

Άναξος-Ορφέας Άντισσας 3-0
Γήπεδο Πέτρας
Λυρής, Μπάλιακα, Πατσατζής
Παρατηρητής: Σταυρίδης

Με αλλαγές στο βασικό σχήμα η Άναξος, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει τη νίκη επί του Ορφέα Άντισσας με 3-0. Ο Υάκινθος Μιχαλάκης άνοιξε το σκορ και ο Καλατζής έκανε το 2-0 στο πρώτο μέρος, για να ακολουθήσει ένα ακόμα γκολ στην επανάληψη από τον Μπένι.

Ρεπό: Φίλια

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΒΟΡΕΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey