Η παρακάμερα από το ντέρμπι της Θερμής

20/11/2017 - 21:37

Παλλεσβιακός και Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας έδωσαν μεγάλη μάχη στο ντέρμπι της Θερμής, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Παντελαίων, Συβρής και Χατζημωϋσής συνεργάστηκαν με τα... μάτια, σε ένα ματς με αρκετές δύσκολες φάσεις, χωρίς να υποπέσουν σε λάθος.

Σε μια από αυτές, στο πέναλτι που κέρδισε ο Παλλεσβιακός, ο αμυντικός του Ατρόμητου Αγίας Μαρίνας Αντώνης Γιακαλής απορεί, θεωρώντας πως δεν ανέτρεψε τον Αζάμπι...

Ο Μπάμπης Κουτουγδής, παρά τη βροχή, βρέθηκε στο Ενωσιακό Θερμής... κατασκοπεύοντας τον επόμενο αντίπαλο της Θύελλας Πηγής, αφού αγωνίζεται με τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας.

Πολλή βροχή κατέβασε το βουνό, με τους ουρανούς να έχουν ανοίξει κυριολεκτικά...

Πριν την έναρξη του ματς, Βαργεμέζης και Σκούρας συνομιλούν αισιόδοξοι για την έκβαση του αγώνα, αλλά στη λήξη έφυγαν σκυθρωποί από το ισόπαλο 1-1, αφού ο Παλλεσβιακός άφησε δύο βαθμούς.

Σε όλα τα γήπεδα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στη Δυτική Αττική, μετά από απόφαση της ΕΠΟ.

Λιγοστός ο κόσμος, αφού ο βροχερός καιρός κράτησε στο σπίτι τους φιλάθλους, παρά το γεγονός πως το ντέρμπι είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ο Πάστος είχε προσωπική... κερκίδα, με τη μητέρα του Πέρσα να παρακολουθεί το ματς μαζί με την αδερφή της Δέσποινα και τον σύζυγό της.

Όλοι όρθιοι στον πάγκο του Ατρόμητου Αγίας Μαρίνας, απορούν κι εκείνοι στη φάση του πέναλτι.

Κύτελης και Θεοδοσίου είναι συμμαθητές και καλοί φίλοι εκτός γηπέδων, αλλά στο ντέρμπι έπαιξαν αντίπαλοι. Οι δύο "μικροί" έδωσαν αρκετές μονομαχίες έως ότου αντικαταστάθηκαν από τους προπονητές τους στην επανάληψη. 

Μπάμπης και Νίκος Χρόνης προτίμησαν να κάτσουν απέναντι από την κερκίδα, με ομπρελίτσα, καφέ και τη... σιγουριά του αυτοκινήτου.

Ο Βασίλης Μαρμαλέκας έκανε ντεμπούτο ως πρώτος παρατηρητής αγώνα και είχε ένα μικρό άγχος, αλλά εκτέλεσε άριστα τα καθήκοντά του.  

Οι άνθρωποι του Ορφέα Κεραμειών εκμεταλλεύτηκαν το αγωνιστικό ρεπό στο νότιο όμιλο και πήγαν στη Θερμή να παρακολουθήσουν το ντέρμπι.

Ο Στρατής Δαγκλής, πρόεδρος του Παλλεσβιακού, έκοβε εισιτήρια στην είσοδο του γηπέδου, κουβαλώντας στις πλάτες του τον ιστορικό σύλλογο, ενώ κατέθεσε στη λήξη και το παράπονό του προς τον Δήμο Λέσβου αφού ο ιστορικός "Παλλέ" γυρίζει σαν τσιγγάνος από γήπεδο σε γήπεδο, μην έχοντας έδρα, αλλά ούτε και μέρος να προπονηθεί... 

Άρρωστος Παλλεσβιακός και ο Αργύρης Τσούρος, που δεν χάνει αγώνα της αγαπημένης του ομάδας και με κρύα και με βροχές...

Ο Γιώργος Λυρής, παλιός ποδοσφαιριστής του Άρη Μυτιλήνης, έχει και τους δύο γιους του στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο μεγάλος, Κώστας, είναι διαιτητής του Συνδέσμου Λέσβου και ο μικρός, Δημήτρης, διανύει το δεύτερο χρόνο του ως τερματοφύλακας στον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, δανεικός από τον Οδυσσέα Ελύτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey