Πανδαισία με 41 γκολ!

26/11/2017 - 20:47 Τελευταία τροποποίηση στις 27/11/2017 - 16:14

Αυλαία στην 8η Αγωνιστική των δύο ομίλων της Β' ΕΠΣ Λέσβου, με δύο πρωινά παιχνίδια. Στο νότο, ο Αρίων Παλαιοκήπου δε δυσκολεύτηκε στο Ίππειος, επικρατώντας του Αστέρα (0-4), ενώ στο βορρά Ταξιάρχης και Άναξος αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στον Μανταμάδο. 

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

Νότιος Όμιλος - 8η Αγωνιστική

Αστέρας Ιππείου-Αρίων Παλαιοκήπου 0-4 (0-1)

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Αρίων Παλαιοκήπου, που πέρασε με εμφατικό "2" από το Ίππειος, νικώντας τον τοπικό Αστέρα με 0-4. Το σκορ άνοιξε ο Μυλωνάς στο πρώτο μέρος (20'), ενώ τα άλλα τρία γκολ επιτεύχθηκαν στην επανάληψη. Ο Σαντορινιός έκανε το 0-2, ο Γκιόργκι το 0-3 και ο Μυλωνάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Θύελλα Πηγής 5-0

Καμία αντίσταση δεν προέβαλλε η Θύελλα στη Μόρια απέναντι στον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, που επιβλήθηκε με 5-0. Χατ τρικ σημείωσε ο Γιώργος Καδής (6', 44' και 54'). Το σκορ άνοιξε ο Κατζανός (4') και ενδιάμεσα πέτυχε ένα ακόμα γκολ ο Βασιλέλλης (37'). 

Ορφέας Κεραμειών-Δόξα Πλαγιάς 5-0

Μονότερμα έπαιξε ο Ορφέας Κεραμειών τη Δόξα Πλαγιάς, χάνοντας πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, οπότε και προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Βαρνά (3'), από ασίστ του Τσαΐρη και σέντρα - σουτ του Παναγιώτη (35'), που ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα. Με την επανέναρξη ο Κατζανός έκανε το 3-0 (53') και ακολούθως ο νεαρός Σαράφης σημείωσε δύο ακόμα γκολ (72', 83') για το τελικό 5-0. Δοκάρι είχε ο Κατζανός για τον Ορφέα, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Λάμπρου Κανλή.

ΑΟ Βασιλικών-Παλλεσβιακός 0-5 (0-2)

Εύκολο απόγευμα για τον Παλλεσβιακό, που πέτυχε 5 γκολ ενώ είχε και δύο δοκάρια με Νίκο Χριστοδούλου και Αζάμπι. Σκόρερς χρίστηκαν οι Αζάμπι, Γονιδέλλης, Στρατής Χριστοδούλου, Νίκος Χριστοδούλου και Παπαγεωργίου.

Ρεπό: Έφηβος Παμφίλων

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΝΟΤΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

Βόρειος Όμιλος - 8η Αγωνιστική

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Άναξος 1-1 (0-0)

Ο Νικόδημος Δρακούλης άνοιξε το σκορ, μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, με γκολ στο 60ο λεπτό. Όμως στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα Φιλέ -που αγωνίστηκε τραυματίας, αφού δεν μπορούσε να αγωνιστεί ο Κινικλής- έδωσε την ευκαιρία στον Στρατή Χαλκιώτη με κεφαλιά να σώσει το βαθμό για την Άναξο, παγώνοντας το Γήπεδο Μανταμάδου.

Φίλια-Ορφέας Άντισσας 5-1 (3-0)

Σε... οικογενειακή υπόθεση μετέτρεψαν το ματς τα αδέρφια Καλούλι, με τον Κριστίν να σημειώνει χατ τρικ και τον Μάριο να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ. Η ομάδα του Τάσου Σπύρου προηγήθηκε στο ημίχρονο με 3-0, ενώ είχε και δύο δοκάρια. Το γκολ της τιμής για τον Ορφέα Άντισσας πέτυχε ο Καραβασίλης. 

Γερμανός Καραβαγγέλης-Απόλλων Δαφίων 2-8

Υπό βροχή, αλλά και με ομίχλη πραγματοποιήθηκε το ματς στη Στύψη, με τον Γερμαν;o Καραβαγγέλη να προηγείται με εκτέλεση πέναλτι του Σανταβά. Ο Βαμβουκλής με χτύπημα φάουλ έφερε το ματς στα ίσα πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, η ομάδα του Νίκου Μάτα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και πήρε εμφατική νίκη. Χατ τρικ σημείωσε ο Νερατζής, ενώ από δύο γκολ πέτυχαν ο Πλούμης και ο Μίμης Κουτλής. Για την ομάδα της Στύψης είχε μειώσει προσωρινά σε 2-5 ο Σανταβάς, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Μακαρέας Άγρας-Παπανικολής Ερεσού 1-3

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Παπανικολή, που έδειξε ότι διαθέτει ψυχικά αποθέματα και πρόσθεσε τρεις ακόμα πόντους στη συγκομιδή του, απέναντι σε έναν μέτριο Μακαρέα Άγρας. Ο Μανώλης Κόβρας έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Ερεσού με μακρινό σουτ και το 0-2 έκανε λίγο αργότερα, επίσης με σουτ, ο Γελέκης. Πριν την ανάπαυλα, ο Μακαρέας μείωσε με γκολ του Παναγιώτη Ψύλλου και προσπάθσε στο ξεκίνημα της επανάληψης να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ο κίπερ Βαγγέλης Δεσποτίδης του Παπανικολή "κατέβασε τα ρολά", κρατώντας το 1-2. Η μπάλα τιμώρησε τους γηπεδούχους σε μια κόντρα επίθεση, αφού ο Καραμηνάς έκανε το 1-3, κλειδώνοντας τη νίκη του Παπανικολή. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν χωρίς τον υψηλόσωμο αμυντικό Γιώργο Βασιλέλλη, αλλά παρ' όλα αυτά πήραν το τρίποντο.

Ρεπό: Προοδευτική Σκ. Καλλονής

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΒΟΡΕΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey