Νίκες των πρωτοπόρων, γκέλα για «Πρόο»

10/12/2017 - 20:14

Νικηφόρα συνέχισαν οι πρωτοπόροι στο νότιο όμιλο, ενώ «γκέλαρε» η Προοδευτική στο βορρά, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη μάχη για την κατάκτηση της ανόδου. 

10η Αγωνιστική

Νότιος Όμιλος

Έφηβος Παμφίλων-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 0-1 (0-0)
Γήπεδο Παμφίλων
Μποντάκης, Βουλγαρέλλης, Οικονόμου
Παρατηρητής: Ψάνης

Με γκολ του Πάστου στο 89ο λεπτό λυτρώθηκε ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας στην εκτός έδρας δοκιμασία του με τον Έφηβο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη στο τέλος μέσα στα Πάμφιλα, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και λίγο έλειψε να την «πατήσουν» όπως και στον Α' Γύρο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάλεψε σε όλο το ματς για να αποφύγει την ήττα και είχε σε εξαιρετική ημέρα τον τερματοφύλακα Ανδριώτη. Τραυματίστηκε ο νεαρός Θεοδοσίου των φιλοξενούμενων και μεταφέρθηκε στο «Βοστάνειο» για περισσότερες εξετάσεις. Τέσσερα δοκάρια είχε η ομάδα του Ξενοφώντα Χαραλαμπή με τους Καδή, Καλέσογλου, Πάστο και Κρασόπουλο.

Παλλεσβιακός-Αστέρας Ιππείου 2-0 (0-0)
Γήπεδο Λουτρών
Βουλγαρέλλης, Μποντάκης, Οικονόμου
Παρατηρητής: Πολύμος

Ο «Παλλέ» ξεπέρασε την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Αρίωνα Παλάιοκήπου, κερδίζοντας τον αδύναμο Αστέρα Ιππείου με 2-0. Ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά μετά από κόρνερ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Στρατής Χριστοδούλου με συρτό σουτ λίγο αργότερα.

Αρίων Παλαιοκήπου-Θύελλα Πηγής 4-0 (2-0)
Γήπεδο Παπάδου
Δουκάκης, Χατζημωϋσής, Καραμπάσης
Παρατηρητής: Σιμιτζής

Εύκολα επικράτησε ο Αρίων Παλαιοκήπου, που μπήκε από νωρίς συγκεντρωμένος και προηγήθηκε με τον Χριστοδούλου και λίγο αργότερα έφτασε στο 2-0 με τον Κουπέ. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο ακόμη τέρματα με τους Γκιόργκι και Μπισμπίκα. Στη συνέχεια κατέβασαν στροφές, έχοντας στο μυαλό τους στο επερχόμενο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ορφέα Κεραμειών. 

ΑΟ Βασιλικών-Ορφέας Κεραμειών 0-4 (0-1)
Γήπεδο Βασιλικών
Λέκκας, Τσογγάρη, Παράσχου
Παρατηρητής: Πηγάσης

Ο Ορφέας πανηγύρισε το τρίποντο μέσα στα Βασιλικά, προηγούμενος με γκολ του Έλβις Πρέντο στο πρώτο 45λεπτο, έχοντας και ένα δοκάρι με τον Αντωνιάδη. Στην επανάληψη, ο Πρέντι και πάλι έκανε το 0-2 για να ακολουθήσει το 0-3 από τον νεαρό Σαράφη σε ασίστ του Βαρνά. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε με ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής ο Βαρνάς. Ο Πρέντι λίγο έλειψε να κάνει χατ τρικ, αφού είχε δοκάρι.

Ρεπό: Δόξα Πλαγιάς

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΝΟΤΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

Βόρειος Όμιλος

Απόλλων Δαφίων-Μακαρέας Άγρας 7-0 (2-0)
Στάδιο «Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Λυρής, Πούλος, Μέστρος
Παρατηρητής: Σταμπουλής

Μονόλογος των γηπεδούχων, που έφτασαν σε μια εμφατική νίκη. Από δύο γκολ πέτυχαν Γκιάτα και Βαμβουκλής, ενώ από ένα ακόμα πρόσθεσαν οι Νερατζής, Κονδύλας, Πλουμής για την ομάδα του Νίκου Μάτα.

Παπανικολής Ερεσού-Άναξος 2-1 (0-1)
«Καραβογιάννειο» Ερεσού
Συβρής, Μπάλιακα, Καρμίρης
Παρατηρητής: Κατσαμάτσας

Νίκη με ανατροπή πανηγύρισε στο «Καραβογιάννειο» ο Παπανικολής. Η Άναξος προηγήθηκε με γκολ του Βαγγέλη Μαντάνη στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη άλλαξαν τα δεδομένα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν άμεσα στο δεύτερο μέρος με σκόρερ τον Ντερβίσι, ενώ η πίεση που άσκησαν έφερε αποτέλεσμα αφού ο Καραμηνάς με σουτ έγραψε το τελικό 2-1. Ο Παπανικολής είχε και δύο δοκάρια με Ντερβίσι και Μανώλη Κόβρα.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Ταξιάρχης Μανταμάδου 0-0 (0-0)
Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Βασιλακάκης, Βλουτέλλης, Ψύλλος
Παρατηρητής: Βογιατζής

Γκέλα για την «Πρόο» απέναντι σε έναν καλοστημένο Ταξιάρχη, που αγωνίστηκε και χωρίς το βασικό του όπλο, τον Ανήφορο. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με Νανίδη, Καραγιάννη και Λούπο, αλλά δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις φάσεις αυτές και έμειναν στο μηδέν. Η ομάδα του Μανταμάδου θα μπορούσε μάλιστα να φύγει και με το «2» αν ο Δρακούλης δεν αστοχούσε από πλεονεκτική θέση.

Γερμανός Καραβαγγέλης Στύψης-Φίλια 1-2 (0-0)
«Καραβαγγέλειο» Στύψης
Πούλος, Λυρής, Μέστρος
Παρατηρητής: Πελέκος

Δίκαιη νίκη για τη Φίλια, που πέρασε με 1-2 σε ένα ματς που «έσπασε» τα δοκάρια, σημαδεύοντάς τα 5 φορές με τους Μάριο και Κριστίν Καλούλι, Καραμιχαλάκη, Φουστέλλη, Χασάπη. Στο πρώτο μέρος ο Καραβαγγέλης ξεκίνησε δυνατά, αλλά η Φίλια έφτασε στο γκολ με τον Μάριο Καλούλι στο ημίωρο. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα ο Καραβαγγέλης ισοφάρισε με τον Δημήτρη Βατή στο 65ο λεπτό. Στο 80' ο Χριστόδουλος Πανταζής έγραψε το τελικό 1-2 για τους φιλοξενούμενους. 

Ρεπό: Ορφέας Άντισσας

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΒΟΡΕΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey