Το πήρε στα χαρτιά ο Απόλλων Δαφίων

13/12/2017 - 17:15 Τελευταία τροποποίηση στις 13/12/2017 - 17:51

Το προφανές αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου αναφορικά με τη διακοπή του αγώνα Παπανικολής-Απόλλων Δαφίων στο «Καραβογιάννειο» της Ερεσού.

Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ των φιλοξενούμενων με σκορ 0-3, αφού με βάση το Φύλλο Αγώνα η διακοπή του παιχνιδιού προήλθε μετά από ενημέρωση του βοηθού Πατρή στον διαιτητή Πατσατζή ότι δέχθηκε χτύπημα από αντικείμενο στο κεφάλι και αισθανόταν αδιαθεσία. 

Η Πειθαρχική Επιτροπή τιμώρησε τον Παπανικολή Ερεσού και με αφαίρεση 3 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και επιπρόσθετα με -2 βαθμούς από τη νέα χρονιά. Παράλληλα του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 100€.

Αναλυτικά: «Σχετικά με τον διακοπέντα αγώνα μεταξύ των σωματείων ΑΟ Παπανικολής Ερεσού – ΑΠΣ Απόλλων Δαφίων της 02/12/2017 στο γήπεδο Ερεσού, με υπαιτιότητα του γηπεδούχου σωματείου ΑΟ Παπανικολής Ερεσού, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου αποφασίζει: Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του φιλοξενούμενου σωματείου ΑΠΣ Απόλλων Δαφίων με τέρματα 0-3. Επίσης, αφαιρούνται (3) τρεις βαθμοί από το γηπεδούχο σωματείο ΑΟ Παπανικολής Ερεσού από τη βαθμολογία του τρέχοντος πρωταθλήματος και (2) βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα της σεζόν 2018 – 2019. Ακόμα, στο γηπεδούχο σωματείο ΑΟ Παπανικολής Ερεσού επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 100€.»

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΒΟΡΕΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey