Η παρακάμερα του «SL» στη Σκάλα Καλλονής

16/01/2018 - 22:14 Τελευταία τροποποίηση στις 16/01/2018 - 22:19

Το τοπικό ντέρμπι του Λεκανοπεδίου κατέληξε στον Απόλλωνα Δαφίων, που κέρδισε με 1-2 την Προοδευτική μέσα στο Γήπεδο της Σκάλας Καλλονής και ξέφυγε με 5 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πολύς κόσμος περιμετρικά του γηπέδου, μέχρι και πάνω σε καρότσες, αφού δεν υπάρχουν κερκίδες. Φίλαθλοι όλων των ηλικιών παρακολούθησαν το ματς με αγωνία.

Με πρωτοβουλία του παρατηρητή Λάπρου Σταθάκη, που διαμένει στο Λεκανοπέδιο, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων φωτογραφήθηκαν μαζί πριν τη σέντρα σε μια από τις όμορφες στιγμές του ντέρμπι, αφού δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.

Δεν δυσκόλεψαν οι δύο ομάδες τον παρατηρητή του αγώνα, αφού παρότι υψηλής βαθμολογικής σημασίας, όλα κύλησαν ήρεμα...

Κουλουδής, Μπάλιακα και Ψύλλος λίγες ώρες μετά το ντέρμπι της Α' ΕΠΣ Λέσβου στο Πλωμάρι, μεταξύ Αιγέα και Ατρόμητου Ανεμώτιας, σφύριξαν και το έτερο καλό ματς της Β' ΕΠΣ Λέσβου στη Σκάλα Καλλονής. 

Ο τέως πρόεδρος της ΑΕΛΚ Γιώργος Μαλλής και νυν Γενικός Αρχηγός του Απόλλωνα Δαφίων, μαζί με τον προπονητή του συλλόγου Νίκο Μάτα, συζητούν πριν τη σέντρα.

Για πρώτη φορά, ο Απόλλων Δαφίων αγωνίστηκε με τη συγκεκριμένη φανέλα. Δώρο ενός ομογενή από τα Δάφια, που φέρει στο δεξί πάνω μέρος της τα ονοματεπώνυμα των παλαιμάχων Μ. Βογιατζή και Κ. Βογιατζή, που πρόσφεραν πάρα πολύ στον Απόλλωνα από την ίδρυσή του. 

Ο πιο παλιός παίκτης της Προοδευτικής, Νικος Κέλπαλης, αγωνίζεται επί 23 συναπτά έτη στην ομάδα της Σκάλας Καλλονής. Γνωστός και ως... πρόεδρος στο Λεκανοπέδιο!

Λίγο μετά το γκολ που πετυχαίνει ο Μίμης Κουτλής (0-1), ο σκόρερ κατευθύνεται στον πάγκο για να πανηγυρίσει...

Στον πάγκο της Προοδευτικής επικρατεί σκεπτικισμός, μετά το γρήγορο προβάδισμα του Απόλλωνα Δαφίων...

Αντίθετα, στον πάγκο του Απόλλωνα Δαφίων άπαντες είναι ευχαριστημένοι από το σκορ...

Η αποθέωση των νικητών από τους φιλάθλους τους μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και τη νίκη με 1-2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey