Απρόσμενες ισοπαλίες για Θύελλα και «Πρόο»

20/01/2018 - 18:39 Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2018 - 19:06

Τα αποτελέσματα της 14ης Αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Λέσβου. 

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

Νότιος Όμιλος

14η Αγωνιστική (20/1, 15:00)

Ορφέας Κεραμειών-Αστέρας Ιππείου 6-0 (3-0)

Ο Σαράφης άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ  για τον Ορφέα και ο Παναγιώτου έκανε το 2-0, για να έρθει ο Αντωνιάδης να πετύχει το 3-0 στο ημίχρονο. Στην επανάληψη, ο Τσαΐρης έκανε το 4-0 με μακρινό σουτ, το 5-0 ο Παπαδόπουλος σε ασίστ του νεοαποκτηθέντα Μαχαιρίδη και το τελικό 6-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Παπαδόπουλος. Τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο ο Γιώργος Πασχάλης του Αστέρα Ιππείου και μεταφέρθηκε στο Βοστάνειο με ασθενοφόρο.

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Βασιλικά 5-1

Παράσταση για ένα ρόλο το ματς, με τον Ατρόμητο να παίρνει τη νίκη. Χατ τρικ ο Κρασόπουλος και δύο τέρματα πέτυχε ο Πάστος. Ο ΑΟ Βασιλικών μείωσε προσωρινά σε 3-1 με χτύπημα φάουλ του Αντωνέλλη, αλλά στη συνέχεια ο σκόρερ τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Βοστάνειο για περισσότερες εξετάσεις.

Θύελλα Πηγής-Έφηβος Παμφίλων 2-2

Στραβοπάτημα της Θύελλας, η οποία παρότι ανεβασμένη αγωνιστικά «κόλλησε» στην ισοπαλία με τον Έφηβο, που είχε κάνει ζημιά και στον Ατρόμητο Αγ.Μαρίνας. Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε γκολ του Ζαφειρίου, ο Έφηβος Παμφίλων επέστρεψε και με δύο γκολ από Πινάκη και Βαλσάμη πήρε το βαθμό, παίζοντας μάλιστα με 10 παίκτες από το 80ο λεπτό λόγω αποβολής του Ανδριώτη. Δοκάρι είχε η Θύελλα με τον Λυγέλλη και στις καθυστερήσεις διαμαρτύρεται για γκολ του Ζαφειρίου που ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού. Επιστροφή στην αγωνιστική δράση του παλαίμαχου Στρατή Πατσόγλου, παίζοντας για ένα 20λεπτο με την ομάδα των Παμφίλων, από την οποία ήταν αισθητή η απουσία λόγω τραυματισμού του πολυθεσίτη Νίκου Χάφτα.

Δόξα Πλαγιάς- Αρίων Παλαιοκήπου 0-3αα

Ρεπό: Παλλεσβιακός

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΝΟΤΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

Βόρειος Όμιλος

Φίλια-Μακαρέας Αγρας 2-1 (1-0)

Πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ η Φίλια πήρε το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Ταξιάρχη Δρακούλη και το 2-0 έκανε στο 52' ο Κριστίν Καλούλι. Στο 82' ο προπονητής Τάσος Σπύρου, που αγωνίστηκε τερματοφύλακας, απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Δημήτρης Κουλουδής (το κέρδισε σε ανατροπή του ο Δημήτρης Δρακούλης). Ο Μακαρέας μείωσε στο 89' με γκολ του Δρακούλη Δρακούλη για το τελικό 2-1.

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Γερμανός Καραβαγγέλης 4-2 (4-2)

Σημαντική νίκη για τον Ταξιάρχη, σε ένα ματς που είχε 6 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Δρακούλη (2), Ξεφτέλλη και Τσακίρη. Ο Γερμανός Καραβαγγέλης ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με τον Ορφανίδη και μείωσε σε 4-2 με τον Τόνε.

Άναξος-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 1-1 (1-1)

Απώλεια δύο πολύτιμων βαθμών για την Προοδευτική, η οποία αν και προηγήθηκε στο 40ο λεπτό με σουτ του Ρομέου, δέχθηκε την ισοφάριση πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με γκολ του Στρατή Σιμινή. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία είχε ο Ρομέου στην επανάληψη, αλλά η προσπάθειά του προσέκρουσε στο δοκάρι.

Ορφέας Άντισσας-Παπανικολής Ερεσού (21/1, 11:00)

Ρεπό: Απόλλων Δαφίων

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΒΟΡΕΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey