Χωρίς εκπλήξεις το κυρίως μενού

03/02/2018 - 16:37 Τελευταία τροποποίηση στις 03/02/2018 - 17:48

Πλούσια η ποδοσφαιρική δράση στη Β' ΕΠΣ Λέσβου με τη διεξαγωγή της 16ης Αγωνιστικής, η οποία περιλαμβάνει και δύο πρωινές αναμετρήσεις την Κυριακή, όταν και θα πέσει η αυλαία.

Στο νότιο όμιλο, ο ασταμάτητος Αρίων Παλαιοκήπου πέρασε με το «2» και από την έδρα του ΑΟ Βασιλικών (0-4), παραμένοντας πρώτος και με διαφορά. Νίκη και μάλιστα δεύτερη συνεχόμενη για τον Αστέρα Ιππείου, που επιβλήθηκε του Έφηβου Παμφίλων (2-1). Άνευ αγώνα κέρδισε η Θύελλα Πηγής κόντρα στην παραιτηθείσα Δόξα Πλαγιάς (0-3αα). Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο ντέρμπι, μεταξύ Ατρόμητου Αγ. Μαρίνας και Παλλεσβιακού (4/2, 11:00).

Στο βόρειο όμιλο, τόσο ο Απόλλων Δαφίων όσο και η Προοδευτική Σκ. Καλλονής δε δυσκολεύτηκαν εκτός έδρας απέναντι στους αντιπάλους, νικώντας Ταξιάρχη Μανταμάδου (0-4) και Μακαρέα Άγρας (0-3), αντίστοιχα. Σημαντική πέτυχε και ο Γερμανός Καραβαγγέλης, επικρατώντας στη Στύψη του Παπανικολή Ερεσού (3-0). Αύριο το πρωί διεξάγεται ο αγώνας του Ορφέα Άντισσας με την Άναξο (4/2, 11:00).

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

16η Αγωνιστική (3/2, 15:00)

Νότιος Όμιλος

Αστέρς Ιππείου-Έφηβος Παμφίλων 2-1 (1-1)
Γήπεδο Ιππείου
Βσιλακάκης, Καραμπάσης, Σαρρής,
Παρατηρητής: Δαλακλής

Δυνατό ματς στο Ίππείος, με τον Αστέρα να κερδίζει με ανατροπή. Ο αειθαλής Στρατής Πατσόγλου άνοιξε το σκορ για τον Έφηβο Παμφίλων, αλλά λίγο πριν το ημίχρονο ισοφάρισε για τους γηπεδούχους ο Σαμοθρακής. Στο δεύτερο μέρος το γκολ της νίκης για τον Αστέρα πέτυχε ο Θεοδώρου. Με 10 παίκτες τέλειωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, αφού αποβλήθηκε ο Ανδριώτης με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΑΟ Βασιλικών -Αρίων Παλαιοκήπου 0-4 (0-3)
Γήπεδο Βασιλικών
Λυρής, Παράσχου, Στεργιακούλης
Παρατηρητής: Πάνου

Με γκολ του Κιοσσέ άνοιξε το σκορ ο Αρίων Παλαιοκήπου, ενώ ο Μπισμπίκας με κεφαλιά έκανε το 0-2 και λίγο αργότερα ο Δημητράκας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 πριν το ημίχρονο. Στην επανάληψη, ο Άγγελος Κουπέ με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Παλλεσβιακός (4/2, 11:00)
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Πούλος, Καρμίρης, Μέστρος
Παρατηρητής: Ντουνιάς

Δόξα Πλαγιάς-Θύελλα Πηγής 0-3αα

Ρεπό: Ορφέας Κεραμειών

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΝΟΤΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

Βόρειος Όμιλος

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Απόλλων Δαφίων 0-4 (0-2)
Γήπεδο Μανταμάδου
Παντελαίων, Συβρής, Μποντάκης
Παρατηρητής: Γιουβανάκης

Εύκολη επικράτηση για τους πρωτοπόρους, που προηγήθηκαν με απευθείας φάουλ του Κουτλή και έφτασαν στο 0-2 πριν το ημίχρονο με γκολ του Χριστόφορου Βαμβουκλή. Ακολούθησαν δύο ακόμα στο δεύτερο 45λεπτο από τον νεαρό Πλουμή.

Γερμανός Καραβαγγέλης Στύψης-Παπανικολής Ερεσού 3-0
«Καραβαγγέλειο» Στύψης
Μπάλιακα, Βουλγαρέλλης, Καρμίρης
Παρατηρητής: Βογιατζής

Δίκαιη νίκη για τον Γερμανό Καραβαγγέλη, με τον Ντονέ (10') να δίνει από νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα της Στύψης. Με εκτέλεση φάουλ του Οικονομίδη έγινε και το 2-0 πριν την ανάπαυλα. Ο Νάκος με όμορφο σουτ στο 70' διαμόρφωσε το τελικό 3-0. 

Μακαρέας Άγρας-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 0-3 (0-1)
Γήπεδο Παρακοίλων
Πατσατζής, Τσογγάρη, Συκάς
Παρατηρητής: Βογιατζής

Με γκολ του Παράσχου Νανίδη στο 40ο λεπτό προηγήθηκε η Προοδευτική Σκ. Καλλονής, που πέτυχε δύο ακόμα τέρματα μέσα σε διάστημα 10 λεπτών, προς το τέλος του ματς, από τον πολύπειρο Καραμήτρο.

Ορφέας Άντισσας-Άναξος (4/2, 11:00)
Γήπεδο Άντισσας
Τσιμόπουλος, Κακαδέλλης, Πατσατζής
Παρατηρητής: Ζαμπαράς

Ρεπό: Φίλια

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΒΟΡΕΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey