Δε χάνει πουθενά ο Αρίων, μεγάλη νίκη η Άναξος

11/02/2018 - 17:42 Τελευταία τροποποίηση στις 11/02/2018 - 20:58

Με δύο πρωινές αναμετρήσεις ξεκίνησε η 17η Αγωνιστική στη Β' ΕΠΣ Λέσβου. Ο Αρίων Παλαιοκήπου έκανε περίπατο απέναντι στον Αστέρα Ιππείου (6-0) για το νότιο όμιλο, ενώ στο βορρά η Άναξος πήρε τους τρεις βαθμούς με ανατροπή κόντρα στον Ταξιάρχη Μανταμάδου (2-1).

17η Αγωνιστική (11/2, 15:00)

Αρίων Παλαιοκήπου-Αστέρας Ιππείου 6-0 (4-0)
Γήπεδο Παπάδου
Πατσατζής, Συκάς, Κελαϊδίτης
Παρατηρητής: Ζηρόπουλος

Εύκολο πρωινό πέρασε ο Αρίων Παλαιοκήπου στον Παπάδο, φιλοδωρώντας τον Αστέρα Ιππείου με έξι γκολ. Ο Δημητράκας (18') άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, που μέσα σε δύο λεπτά έφτασαν στο 2-0 με γκολ του Αγά (20'). Στο 28' ο Κιοσσές έκανε το 3-0 και ακολούθησε το δεύτερο προσωπικό γκολ του Δημητράκα (34') για το 4-0. Στην επανάληψη, ο νεαρός Παρασκευάς Τηνιακός ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0 και το τελικό 6-0 διαμόρφωσε με το δικό του δεύτερο γκολ ο Κιοσσές (76'). Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας Ιππείου είχε δοκάρι με τον Σαμοθρακή.

Θύελλα Πηγής-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 0-1
Γήπεδο Πηγής
Βασιλακάκης, Μπάλιακα, Κακαδέλλης
Παρατηρητής: Γονιδέλλης

Σε ένα δυνατό ματς στην Πηγή, ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε με γκολ του Πάστου (16') σε βαθιά μπαλιά του Ταξιάρχη Βασιλέλλη, ο οποίος είχε και δοκάρι λίγο αργότερα. Δοκάρι είχε όμως και ο Λουκέλλης για την ομάδα της Θύελλας. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ καλά, αλλά κέρδισε η εμπειρία.

Παλλεσβιακός-ΑΟ Βασιλικών 2-1
Γήπεδο Λουτρών
Δουκάκης, Χατζημωϋσής, Σαρρής
Παρατηρητής: Μαρμαλέκας

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Παλλεσβιακός, που προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Νίκου Ιγγλέζου. Στην επανάληψη όμως τα βρήκε μπαστούνια, αφού ο ΑΟ Βασιλικών μπήκε φουριόζος, έχοντας δοκάρι με τον Αντωνέλλη και μείωσε στο 75' με γκολ του Τσιτσάνου. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και για την ισοφάριση, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και το 2-1 έμεινε ως το τέλος.

Δόξα Πλαγιάς-Ορφέας Κεραμειών 0-3αα

Ρεπό: Έφηβος Παμφίλων

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΝΟΤΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

Βόρειος Όμιλος

Άναξος-Ταξιάρχης Μανταμάδου 2-1 (0-1)
Γήπεδο Πέτρας
Βουλγαρέλλης, Μποντάκης, Οικονόμου
Παρατηρητής: Σταυρίδης

Νίκη με ανατροπή και ελπίδες για είσοδο στην πεντάδα για Άναξος. Ακυρώθηκε γκολ του Χονδρονικόλα της Ανάξου ως οφσάιντ και ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή Χονδρονικόλα από Νικόδημο Δρακούλη, που έπαιξε τερματοφύλακας αν και επιθετικός. Ο Ταξιάρχης προηγήθηκε στο 30ο λεπτό με γκολ του Ψωμά, όμως τρία λεπτά πριν το ημίχρονο ο Στρατής Χαλκιώτης με κεφαλιά σε κόρνερ του Γιουντέρη έφερε το ματς στα ίσα. Η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 60ο λεπτό με σκόρερ τον Βαγγέλη Μανδάνη, που με σουτ χάρισε στην Άναξο το τρίποντο της νίκης.

Απόλλων Δαφίων-Γερμανός Καραβαγγέλης Στύψης 6-0 (1-0)
Στάδιο «Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Λυρής, Βουρανής, Ψύλλος
Παρατηρητής: Βογιατζής

Μονόλογος το ματς για τον Απόλλωνα Δαφίων, σε έναν αγωνιστικό χώρο πολύ βαρύ αφού εκτός της βροχής είχε αγωνιστεί μία ημέρα νωρίτερα και ο Ατρόμητος Ανεμώτιας. Ο Καλούδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, μετά από κόρνερ του Δ. Βαμβουκλή και το 1-0 έμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη σκόραραν ακόμα πέντε τέρματα, με τους Νερτατζή (2), Πλουμή (2) και Δήμου. Η ομάδα του Νίκου Μάτα είχε δύο δοκάρια, αρχικά σε εκτέλεση φάουλ του Δ. Βαμβουκλή και αργότερα με τον Κονδύλα. 

Ορφέας Αντισσας-Φίλια 1-4
Γήπεδο Άντισσας
Λέκκας, Βλουτέλλης, Παράσχου
Παρατηρητής: Ζαμπάρας

Η Φίλια πήρε σημαντική νίκη, με ανατροπή, αφού ο Φώτης Παπαδημητρίου άνοιξε το σκορ για τον Ορφέα Άντισσας. Στο ημίωρο ο Χρ. Πανταζής ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1 και με την επανέναρξη ο Κριστίν Καλούλι έκανε το 1-2. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά «καθάρισαν» το τρίποντο με δύο ακόμα γκολ του Χιώτη (60') και του Χρ. Πανταζή (83').

Παπανικολής Ερεσού-Μακαρέας Άγρας 3-2
«Καραβογιάννειο» Ερεσού
Πούλος, Φαναρτζής, Καρμίρης
Παρατηρητής: Κεχαγιάς

Όμορφο ματς στο «Καραβογιάννειο», με τον Παπανικολή να μπαίνει μπροστά στο σκορ με γκολ του Ντερβισάι. Ο Ίντζιρτζης όμως ισοφάρισε σε 1-1 για τον Μακαρέα λίγο μετά. Στην επανάληψη, ο Νίκος Κουλουδής έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Άγρας, μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα. Στο 65' ο Ντερβισάι με ατομική προσπάθεια και δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε το 2-2. Από το 67' ο Παπανικολής έπαιζε με 10 παίκτηες λόγω αποβολής του Μανώλη Κόβρα. Στο 80' δόθηκε πέναλτι υπέρ του Παπανικολή, με υπόδειξη του βοηθού Καρμίρη την οποία ασπάστηκε ο διαιτητής Πούλος. Την εσχάτη των ποινών, παρά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Μακαρέα, εκτέλεσε ο Σίμος Βουτσιώτης για το 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Αποβλήθηκε επίσης και Ουζουνέλλης από πλευράς φιλοξενούμενων. Με τη λήξη του αγώνα, ο Νίκος Κουλουδής διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή και εκείνος τον απέβαλλε. Παράπονα έχει ο Μακαρέας, που ζήτησε και πέναλτι υπέρ του στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων σε ανατροπή του Χυδεριώτη.

Ρεπό: Προοδευτική Σκ. Καλλονής

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΒΟΡΕΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey