Κυνηγά τον τίτλο η Chartres ASTT του Βλοτινού

17/01/2011 - 12:42

Ο Μυτιληνιός πρωταθλητής του Πινγκ Πονγκ Γιάννης Βλοτινός, που αγωνίζεται για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στη Γαλλία με τη φανέλα της Chartres ASTT, απολαμβάνει τη 2η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Pro A, της μεγαλύτερης κατηγορίας της χώρας, έπειτα από το τέλος του Α' Γύρου με τη διεξαγωγή εννέα αγωνιστικών.

Η Chartres ASTT έχει συνολικό απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, κυνηγώντας την πρωτοπόρο Levallois Sport, που είναι αήττητη (7-2-0). Ο Γιάννης Βλοτινός, που συμμετέχει για δέυτερη φορά στην κορυφαία διοργάνωση της χώρας (είχαν προηγηθεί δύο σεζόν στην Pro B με τη Chartres ASTT κατακτώντας την άνοδο) έχει αγωνιστεί φέτος στα πέντε από τα εννιά ματς της ομάδας του με απολογισμό προσωπικών αγώνων 3-7. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην Pro A της Γαλλίας αγωνίζονται επίσης οι Έλληνες Καλίνικος Κρεάνγκα (GV Hennebont - 7η θέση) και Παναγιώτης Γκιώνης (Vaillante Ang. - 3η θέση).

Ο Mυτιληνιός πρωταθλητής μας συμμετέχει ωστόσο με τη Chartres ASTT και στο ευρωπαϊκό ETTU Cup, έχοντας φτάσει με το ένα πόδι στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η γαλλική ομάδα απέκλεισε αρχικά τη ρωσική Nishny Novgorod με 3-1 σετ και εν συνεχεία την ιταλική Marcozzi Cagliari με 3-0 σετ, φτάνοντας στα προημιτελικά, όπου σε διπλά ματς αντιμετωπίζει τη γερμανική Grenzau. Στο πρώτο ματς που έγινε την Παρασκευή στη Γαλλία, η Chartres ASTT επικράτησε με 3-2 σετ και η επαναληπτική φάση έχει οριστεί για τις 11 έως 14 Μαρτίου, με την παρέα του Βλοτινού να ταξιδεύει στη γερμανική πόλη με φόντο το εισιτήριο της πρόκρισης στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey