Στην 6η θέση του Κυπέλλου Αιγαίου ο Σ.Ο. Μυτιλήνης

25/04/2017 - 15:47 Τελευταία τροποποίηση στις 25/04/2017 - 16:24

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία το Πρωτάθλημα Σκάκι Αιγαίου 2017 και το Κύπελλο Σκάκι Αιγαίου 2017, που φέτος φιλοξενήθηκαν στην Αντίπαρο, μεταξύ 18-22 Απριλίου. Οι φετινές συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και οι αγώνες ήταν οι αρτιότεροι και οι μαζικότεροι του Αιγαίου, συγκριτικά με κάθε άλλη χρονιά.

Σκακιστικοί Όμιλοι τόσο από το βόρειο όσο και από το νότιο Αιγαίο, μεταξύ των οποίων και εκείνος της Μυτιλήνης. Συνολικά εκπροσωπήθηκαν 10 νησιά, με 11 ομάδες, αποτελούμενες από 140 μικρούς και μεγάλους σκακιστές και σκακίστριες. Ρόδος, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία, Σύρος, Πάρος, Αντίπαρος, Σαντορίνη και Λέρος έδωσαν το παρόν.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του «Ιππότη» Ρόδου, εξασφαλίζοντας την πρωτιά και στις τρεις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, νεανικό). Ο Σκακιστικός Όμιλος Μυτιλήνης έλαβε μέρος στο Κύπελλο Αιγαίου και κατέκτησε την 6η θέση. Οι αγώνες συνδιοργανώθηκαν από το Αθλητικό Σωματείο "Πλοηγός Αντιπάρου" και την Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Αιγαίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Μεγάλος αρωγός των αγώνων, που φιλοξενήθηκαν στο Sunday Hotel, ήταν το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                               

1.

ΣΟ ΙΠΠΟΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

2.

ΣΟ ΙΚΑΡΙΑΣ Ι. ΤΖΕΛΕΠΗΣ

3.

ΣΣ ΣΥΡΟΥ

4.

ΣΟ ΣΑΜΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΣ

5.

ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

6.

ΣΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

7.

ΜΣ ΦΑΡΟΣ ΒΑΡΒΑΣΙΟΥ ΧΙΟΥ

8.

ΜΠΣ ΝΕΩΝ ΛΕΡΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey