Ήταν υψηλό το επίπεδο για τη Δημάκη

15/06/2015 - 13:06 Τελευταία τροποποίηση στις 15/06/2015 - 13:11

Μια ακόμα συμμετοχή σε μεγάλο αθλητικό ραντεβού κατέγραψε στην πολύχρονη καριέρα της η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια Ντενίζ Δημάκη, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Αζερμπαϊτζαν.

Η Ντενίζ συμμετείχε στο τρίαθλο, ένα άθλημα το οποίο το έχει αφήσει εδώ και αρκετά χρόνια και συγκκριμένα από το 2009, μετά την έξοδό του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ρίχνοντας το βάρος στο μαραθώνιο. Η Μυτιληνιά δρομέας, που στα 38 της συνεχίζει ακάθεκτη τον πρωταθλητισμό, στοχεύοντας ακόμα και στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2020, προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, αλλά το επίπεδο ήταν ιδιαίτερο υψηλό.

Το γεγονός πως είχε να αγωνιστεί στο τρίαθλο από το 2009, τη δυσκόλεψε αρκετά το κολύμπι, αλλά και η ποδηλασία. Δέχθηκε γύρο από τις προπορευόμενες και μοιραία ο αγώνας της τέλειωσε άδοξα. Και μόνο η συμμετοχή της όμως σε μια τέτοια διοργάνωση, εκπροσωπώντας για ακόμα μία φορά το εθνόσημο, είναι μεγάλη επιτυχία. Τη στιγμή μάλιστα που πρώην συναθλήτριές της βρέθηκαν το Μπακού από άλλο πόστο, είτε ως προπονήτριες, είτε ακόμα και ως αξιωματούχοι των ομοσπονδιών τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey