Σε θετικό κλίμα οι συζητήσεις ΣΕΓΑΣ - τοπικών φορέων

26/02/2015 - 19:08 Τελευταία τροποποίηση στις 26/02/2015 - 19:43

To "SL" σας είχε ενημερώσει από τις 11 Φεβρουαρίου για την επικείμενη έλευση αντιπροσωπείας του κεντρικού ΣΕΓΑΣ στη Λέσβο, με θέμα συζήτησης τους 28ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στίβου. Χθες λοιπόν, αυτή έγινε πράξη στο πλαίσιο των ενεργειών από την πλευρά της ομοσπονδίας και την τοπική ΕΑΣ για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και διοργάνωση των αγώνων, που φέτος θα διεξαχθούν στο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής.

Στη Λέσβο βρέθηκαν την Τετάρτη ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ Θεόδωρος Βόσσος και ο Τεχνικός Σύμβουλος της ομοσπονδίας Μάρκος Καλούδης, που είναι υπεύθυνος για τον τομέα του Αιγαίου. Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις, παρουσία και μελών του ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου με τον Δήμαρχο Σπύρο Γαληνό, την Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Χριστιάννα Καλογήρου και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Νίκο Ζωΐδη.

Θέματα συζήτησης ήταν η ανεύρεση και η εξασφάλιση των απαραίτητων οικονομικών πόρων, με τη συνεργασία και την υποστήριξη της Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Λέσβου και του ΣΕΓΑΣ για την επιτυχημένη διοργάνωση των φετινών Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων, καθώς επίσης και η αναγκαιότητα επισκευής του ελαστικού τάπητα, των εγκαταστάσεων του Σταδίου "Κώστας Κεντέρης" Καλλονής, αλλά και η ανανέωση του εξοπλισμού του με απαραίτητα όργανα και υλικά.

Η αντιπροσωπεία του κεντρικού ΣΕΓΑΣ, συνοδευόμενη από τον Αντιπρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου Π. Δεμερτζή, τον ταμία της Ένωσης Β. Μωραΐτη και το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρο της Επιτροπής Σταδίου Σ. Βουγιούκα, επισκέφτηκαν το "Κώστας Κεντέρης" στην Καλλονή και εκτίμησαν τη συνολική κατάσταση των υποδομών και των εγκαταστάσεων σταδίου, που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση.

Εκείνο που προέκυψε ήταν πως οι 28οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες στίβου θα πραγματοποιηθούν τελικά στο τέλος του Σεπτεμβρίου, με την αρχική ιδέα περί διεξαγωγής νωρίτερα μέσα στο έτος να εγκαταλείπεται λόγω πίεσης χρόνου. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο ΣΕΓΑΣ θα διοργανώσει παράλληλα και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών, με συμμετοχή από όλες τις Ενώσεις του Αιγαίου, σε μια προσπάθεια να αναβαθμίσει περισσότερο του αγώνες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey