Η Αθλοκίνηση "πετάει" με AEGEAN!

16/06/2015 - 11:55 Τελευταία τροποποίηση στις 17/06/2015 - 15:43

Μια σπουδαία χορηγική συμφωνία έκλεισε χθες μεταξύ της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης και της AEGEAN, εν όψει των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Στίβου στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Ο κορυφαίος σύλλογος του Αιγαίου απέστειλε πριν λίγες ημέρες αίτημα προς την αεροπορική εταιρεία να του χορηγήσει εισιτήρια για τις ανάγκες μετακίνησης των πρωταθλητών μας, που θα αγωνιστούν για μια θέση μεταξύ των πρώτων σε όλη την Ελλάδα, στις επερχόμενες διοργανώσεις των κατηγοριών παίδων - κορασίδων και εφήβων - νεανίδων. Η AEGEAN ανταποκρίθηκε θετικά και έτσι οι ταλαντούχοι αθλητές μας θα ταξιδέψουν αεροπορικώς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, για να μεταβούν στη συνέχεια οδικώς σε Τρίκαλα και Σέρρες όπου διεξάγονται οι αγώνες.

Συγκεκριμένα, η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης θα εκπροσωπηθεί στο Πανελλήνιο παίδων - κορασίδων με τους Φάνη Θεριουδάκη (ακοντισμός, Βάσω Μητσέλλη (ακοντισμός), Μαρίτα Αργυρού (200μ - 400μ), Μιχαέλλα Φιάσκα (2.000μ στιπλ) και Δέσποινα Κελεμένη (βάδην). Στην αντίστοιχη διοργάνωση εφήβων - νεανίδων θα αγωνιστούν οι Θεριουδάκης, Αργυρού και Φιάσκα. Τους αθλητές θα συνοδέψει ο προπονητής του συλλόγου Γρηγόρης Κοντός.

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά την κεντρική διεύθυνση της αεροπορικής εταιρείας για την θετική ανταπόκριση, καθώς και την προϊσταμένη της στη Λέσβο κ. Πόπη Αναγνώστου για την πολύτιμη υποστήριξή της.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey