Ρίχνεται στη μάχη η Αργυρού!

29/07/2015 - 11:23 Τελευταία τροποποίηση στις 29/07/2015 - 12:40

To 13o Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας ξεκίνησε στην Τιφλίδα της Γεωργίας, με αποστολές από 48 διαφορετικές χώρες να διαγωνίζονται μέχρι την 1η Αυγούστου σε εννέα αθλήματα, τα οποία διεξάγονται σε έντεκα υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις. Συγκεκριμένα διαξέγονται τα αθλήματα του στίβου, της κολύβησης, του μπάσκετ, του βόλεϊ, του τζούντο, της ποδηλασίας, του χάντμπολ, του τένις και της ποδηλασίας.

Η Ελλάδα συμμετέχει στους αγώνες με 41 αθλητές, εκ των οποίων στο στίβο με αποστολή 15 πρωταθλητών μας, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Μυτιληνιά σπρίντερ Μαρίτα Αργυρού. Η πρωταθλήτρια της Αθλοκίνησης θα αγωνιστεί στα 400μ, εκεί όπου φέτος πραγματοποιεί εξαιρετικές επιδόσεις από την αρχή της χρονιάς. Στη διοργάνωση συμμετέχει επίσης και η Κύπρος με 11 αθλητές.

Η Αργυρού μπαίνει σήμερα στη μάχη των προκριματικών, αγωνιζόμενη στις 19:30 με στόχο την απ' ευθείας πρόκριση στον τελικό. Η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια βρίσκεται στη Γ' Σειρά, ωστόσο είχε την ατυχία να κληρωθεί στην 8η διαδρομή, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να επικεντρωθεί στον αγώνα της δίχως να έχει οπτική επαφή με τις υπόλοπες αθλήτριες. Σημειώνεται ότι στον τελικό προκρίνονται οι δύο πρώτες από κάθε σειρά και δύο ακόμα αθλήτριες με τους αμέσως επόμενους καλύτερους χρόνους στα προκρίματικα, ανεξαρτήτως σειράς.

Αναλυτικά, οι αθλήτριες που συμμετέχουν στα 400μ του Ευρωπαϊκού Φεστιάλ Νεότητας:

Η διοργάνωση μεταδίδεται απ' ευθείας διαδικτυακά από τη Γεωργία, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των αγώνων:

Live Cam 1 -- Live Cam 2

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey