Πέταξε στα 5,20μ ο Χατζίου!

21/05/2016 - 20:51

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, λόγω των ισχυρών ανέμων, το μίτινγκ «Χανιά 2016» επεφύλασσε δυνατές συγκινήσεις για τους φίλους του κλασικού αθλητισμού. Και ειδικά για εκείνους της Λέσβου, αφού ο Πέτρος Χατζίου σημείωσε την επίδοση της χρονιάς, παρά το ότι μάλιστα δε βρισκόταν στην καλύτερη επιθυμητή κατάσταση, σύμφωνα με τον ίδιο!

Ο επικοντιστής της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, που το τελευταίο διάστημα προπονείται στην Αθήνα μαζί με το τιμ της Νικόλ Κυριακοπούλου, υπό τις οδηγίες του προπονητή Μανώλη Καραγιάννη, κατέκτησε την 1η θέση στο άλμα επί κοντώ με άλμα στα 5,20μ! Επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ, μετά από το σπάσιμο του φράγματος των 5 μέτρων, που είχε σημειώσει στην ημερίδα κλειστού στίβου, το χειμώνα, στον Άγιο Κοσμά.

Ο Χατζίου ανέβασε μάλιστα αμέσως μετά τον πήχυ στα 5,30μ σε μια προσπάθεια να ισοφαρίσει το παλλεσβιακό ρεκόρ, που κρατά από το 2005 ο Μιχάλης Πάστος του Αλκαίου Μυτιλήνης, ωστόσο είχε τρεις αποτυχημένες και άφησε για... αργότερα το σπάσιμο ενός ακόμα στοιχειωμένου ρεκόρ.

Τα αποτελέσματα του άλματος επί κοντών ανδρών στο μίτινγκ "Χανιά 2016"

1. Πέτρος Χατζίου (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) 5,20μ
2. Νικόλαος Νεράντζης (Κερκυραϊκός ΓΣ) 5,15μ
3. Βαλεντίνος Νταμοτσίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) 4,90μ
4. Κυριάκος Κολομβάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) 4,70μ
5. Ανδρέας Μυτακίδης (ΓΣ Κηφισιάς) 4,60μ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey