Νέες επιδόσεις στις καλύτερες όλων των εποχών!

08/10/2016 - 15:02

Ο προπονητής της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, Χάρης Πετρόπουλος, συνεχίζει την εξαιρετική του έρευνα, καταγράφοντας τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών αθλητών και αθλητριών της Λέσβου στον κλασικό αθλητισμό.

Στους πίνακες υπάρχουν πλέον νέες είσοδοι μέσα στο 2016 και το "SL" τους δημοσιεύει σήμερα σε αποκλειστικότητα μετά και την ολοκλήρωση των 28ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου, που σήμαναν και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν. Οι επιδόσεις είναι ταξινομημένες ανά αγώνισμα, σε άντρες και γυναίκες. Οι συγκεκριμένοι πίνακες φιλοξενούνται κάθε χρόνο στο έντυπο της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης με τα πεπραγμένα κάθε έτους, που επιμελείται προσωπικά ο Λέσβιος προπονητής και το "SL" έχει την τιμή της πρώτης δημοσίευσης.

Φέτος, στις δύο λίστες συμπεριλαμβάνεται σημαντικές επιδόσεις όπως το παλλεσβιακό ρεκόρ της Δέσποινας Κελεμένη στα 10.000μ βάδην (52:58.52) ή το 5,25μ του Πέτρου Χατζίου στο άλμα επί κοντώ, καθώς επίσης και το 2:21.34 της Αδαμαντίας Ανθούσα στα 800μ, η οποία πλησίασε κατά 7 δευτερόλεπτα το "στοιχειωμένο" ρεκόρ της Αλκινόης Κατσικαδέλλη από το 1964! Στα αξιοσημείωτα επίσης, η επανεμφάνιση του Ρένου Τσακαλάκη σε σφαιροβολία και δισκοβολία, μετά από την πολυετή ενασχόληση του με το μπάσκετ.

Στους πίνακες, σε πράσινο πλαίσιο είναι οι επιδόσεις εκείνες που σημειώθηκαν μέσα στο 2016.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey