Ενθουσιώδης συμμετοχή στους αγώνες της Αθλοκίνησης

24/10/2016 - 15:21 Τελευταία τροποποίηση στις 24/10/2016 - 15:45

Με συμμετοχή ρεκόρ στα χρονικά της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο οι "1οι Αγώνες Ακαδημιών" για την περίοδο 2016-17.

Συνολικά 170 παιδιά, ηλικίας 5 έως 12 ετών, παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, παρουσιάζοντας ικανότητες και δεξιότητες υψηλών αθλητικών προδιαγραφών, με αποτέλεσμα να καταπλήξουν γονείς και προπονητές. Παράλληλα, γέμισαν με ελπίδες το αγωνιστικό μέλλον του συλλόφου, αλλά και με αληθινή, αθλητική, ζωή το δικό τους παρόν.

Φυσικά, η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης συνεχίζει να αποτελεί κυψέλη παραγωγής αθλητών του στίβου, αριθμώντας 250 παιδιά στις Ακαδημίες της, αριθμός που είναι ο μεγαλύτερος σε ολόκληρο τον αιγαιοπελαγίτικο χώρο και σε οποιοδήποτε άθλημα, καταρρίπτοντας έτσι τον άγραφο κανόνα της ποδοσφαιροκρατούμενης άθλησης των παιδιών.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για τους φερέλπιδες αθλητές της Αθλοκίνησης θα δοθεί, όπως κάθε χρόνο, στα Τσαμάκια, στις αρχές του Δεκέμβρη, για τον Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου

Φωτογραφίες | Μιχάλης Μπάκας

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey