Κεραμιδά: "Στόχος τα 200μ"

08/02/2017 - 15:10 Τελευταία τροποποίηση στις 08/02/2017 - 16:22

Η Γρηγορία Κεραμιδά συνεχίζει την προετοιμασία της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το διήμερο 18-19 Φεβρουαρίου.

Η Καλονιάτισσα σπρίντερ, που γυμνάζεται στη Θεσσαλονίκη στο τιμ του Αποστόλη Τζελέττα, μίλησε στο "SL" εν μέσω των προπονήσεών της, φανερώνοντας τις προθέσεις της για τη φετινή αγωνιστική σεζόν, η οποία ξεκίνησε εντυπωσιακά με ατομικό ρεκόρ στα 60μ. Το 7.35 μάλιστα που πέτυχε η Κεραμιδά στην ημερίδα του Παλέ ντε Σπορ απέχει ελάχιστα από το όριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου (7.30).

"Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, την επόμενη εβδομάδα. Για εμένα δεν ήταν στόχος ο κλειστός στίβος. Μέχρι στιγμής και με μια κούρσα είμαι πολύ ευχαριστημένη, καθώς η προπόνησή μου δεν ήταν στοχευμένη στους αγώνες του κλειστού. Τώρα βέβαια, αν έρθει μια επίδοση που θα πιάνει το όριο, καλώς να έρθει. Βασικός μου στόχος είναι τα 200 μέτρα", δηλώνει η πρωταθλήτριά μας.

Σε ερώτηση για το πότε θα βρίσκεται στο πικ της φόρμας της, καθώς και εάν έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις (διεξάγεται φέτος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λονδίνο), πρόσθεσε συγκρατημένα: "Οι προπονήσεις μου εστιάζουν κυρίως στους αγώνες του καλοκαιριού. Στο μυαλό μου βέβαια είναι και οι μεγάλες διοργανώσεις, αλλά δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Προτιμώ να μιλάω με επιδόσεις, που είναι πιο σίγουρες!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey