Με τοπικό ενδιαφέρον το Πανελλήνιο Κλειστού

18/02/2017 - 11:31 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2017 - 11:54

Η Λέσβος είναι πάντοτε παρούσα στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού και έτσι δεν λείπει ούτε φέτος από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που ξεκίνησε το πρωί και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Συνολικά, τουλάχιστον τρεις αθλητές από το νησί μας θα λάβουν μέρος στους αγώνες, διεκδικώντας ο καθένας στόχους που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο -εάν επιτευχθούν- θα πρόκειται για ατομικά ρεκόρ και γιατί όχι την εξασφάλιση κάποιου ορίου για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις που ακολουθούν.

Η Γρηγορία Κεραμίδα, που ξεκίνησε το 2017 με το εντυπωσιακό 7.35 στα 60μ, θα διεκδικήσει με τα χρώματα του Δρομέα Βάρης (από φέτος) μια επίδοση κάτω από 7.30 που θα της δώσει το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Ο Πέτρος Χατζίου της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, που προπονείται στην Αθήνα με το τιμ του Μανώλη Καραγιάννη, θα παλέψει στο επί κοντώ για ένα άλμα κοντά στα 5,25μ και γιατί όχι ίσως πάνω από 5,30μ, θέλοντας να καταρρίψει το παλλεσβιακό ρεκόρ του Μιχάλη Πάστου, που κρατά από το 2005.

Στο ΣΕΦ θα βρεθεί όμως και η Όλγα Φιάσκα, επίσης της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, που προπονείται υπό τις οδηγίες του Γρηγόρη Κοντού. Η νεαρή πρωταθλήτρια του βάδην θα συμμετάσχει ως η μικρότερη σε ηλικία αθλήτρια στην κατηγορία των γυναικών, στα 3.000μ, σε μια προσπάθεια να πετύχει επίδοση κάτω από 14.15:0, που θα αποτελέσει ατομικό της ρεκόρ και θα της εξασφαλίσει μια θέση στην εθνική ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην, αρχές Απρίλη, στη Φλώρινα. 

Σημειώνεται, ότι στην Αθήνα έχει ταξιδέψει και η Μιχαέλλα Φιάσκα, επίσης αθλήτρια του Γρηγόρη Κοντού στην Αθλοκίνηση Μυτιλήνης, έχοντας δηλωθεί να αγωνιστεί στα 1500μ σε μια απόσταση μικρότερη σχετικά από εκείνες που μας έχει συνηθίσει ως πρωταθλήτρια στις μικρές ηλικίες στα 3.000μ φ.ε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey