Ασημένια η Κεραμιδά με 7.33!

18/02/2017 - 19:45

Η Γρηγορία Κεραμιδά έχει επιστρέψει για τα καλά στους στίβους και μετά το εκπληκτικό 7.31 που πέτυχε το πρωί στον προκριματικό των 60μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, πραγματοποίησε μια ακόμα εξαιρετική κούρσα στον τελικό, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο με επίδοση 7.33!

Μπορεί να μην κατάφερε να εξασφαλίσει το όριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, αλλά απέδειξε πως παρά το ότι δεν έτρεξε το αγαπημένο της αγώνισμα (200μ), έχει όλα τα φόντα για να εξασφαλίσει μια θέση στην εθνική ομάδα, συμμετέχοντας σε ακόμα μία διεθνή διοργάνωση.

Η Καλλονιάτισσα σπρίντερ τερμάτισε στη 2η θέση (7.33), πίσω από την Μαρία Μπελιμπασάκη που με 7.30 έπιασε το όριο και θα βρεθεί στη Σερβία τον Αρπίλιο. Η Κεραμιδά θα έχει πάντως μια ακόμα ευκαιρία για να πάρει το προνομιούχο εισιτήριο, συμμετέχοντας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα (25/2), που θα διεξαχθεί επίσης στο Βελιγράδι.

Σημειώνεται ότι η αθλήτρια του Δρομέα Βούλας (από φέτος), που προπονείται υπό τις οδηγίες του Αποστόλη Τζελέττα στη Θεσσαλονίκη (φωτό), έχει ξεκινήσει ελπιδοφόρα τη σεζόν σημειώνοντας σε τρεις διαδοχικούς αγώνες επιδόσεις κοντά στο όριο πρόκρισης, βελτιώνοντας παράλληλα δύο φορές το ατομικό της ρεκόρ, μία στην ημερίδα του Παλέ ντε Σπορ (7.35) και μία στον προκριματικό σήμερα των 60μ (7.31).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey