Στο Ευρωπαϊκό η Κεραμιδά με ή χωρίς όριο!

24/02/2017 - 12:18 Τελευταία τροποποίηση στις 24/02/2017 - 12:57

Μια πολύ θετική εξέλιξη σημειώθηκε τις προηγούμενες ώρες αναφορικά με την αποστολή της εθνικής ομάδας, που θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, στο Βελιγράδι, 3-5 Μαρτίου.

Ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας αποφάσισε, μετά την απόσυρση της συμμετοχής της Μαρίας Μπελιμπασάκη που είχε πετύχει το όριο στο Πανελλήνιο το σαββατοκύριακο, να δώσει την ευκαιρία στη Γρηγορία Κεραμιδά να λάβει μέρος στο κορυφαίο ευρωπαϊκό ραντεβού για τον κλειστό στίβο ακόμα και αν δεν πετύχει επίδοση κάτω από 7.30 (έχει 7.31 φέτος)στο προσεχές Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που αποτελεί το test event ουσιαστικά στην Κόμπανκ Αρένα του Βελιγραδίου. Να σημειωθεί ότι από ελληνικής πλευράς, στα 60μ θα αγωνιστεί επίσης και η Ραφαέλα Σπανουδάκη.

Η ελληνική αποστολή αναμένεται να φτάσει στη Σερβία το απόγευμα, πραγματοποιώντας το πρώτο της "ξεμούδιασμα" εν όψει των αγώνων.

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου (25/2) θα συμμετάσχουν 271 αθλητές από 16 χώρες, σε ένα επτάωρο πρόγραμμα. Τουρκία και Σερβία έχουν τις μεγαλύτερες αποστολές, ενώ η Ελλάδα συμμετέχει με 22 αθλητές και αθλήτριες και η Κύπρος με 11 συνολικά. Η κεντρική αρένα του σταδίου είναι έτοιμη, όχι όμως και όλα τα… περιβάλλοντα, αφού ακόμη γίνονται έργα περιμετρικά. Η εικόνα πάντως της Κόμπανκ Αρένα είναι έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακή και αν μάλιστα γεμίσουν οι εξέδρες, σίγουρα η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική.

Η ελληνική αποστολή για το Βαλκανικό:
Ανδρες
60μ: Παναγιώτης Τριβυζάς, Παναγιώτης Ανδρεάδης
1.500μ: Ανδρέας Δημητράκης
3.000μ: Κώστας Γκελαούζος
60μ. εμπόδια: Κώστας Δουβαλίδης
Μήκος: Τάσος Γαλαζούλας, Μίλτος Τεντόγλου
Επί κοντώ: Κώστας Φιλιππίδης, Δημήτρης Πατσουκάκης
Τριπλούν: Δημήτρης Τσιάμης, Δημήτρης Μπαλταδούρος
Σφαιροβολία: Νίκος Σκαρβέλης

Γυναίκες
60μ: Ραφαέλα Σπανουδάκη, Γρηγορία Κεραμιδά
400μ: Ανδριάνα Φέρρα
800μ: Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου
3.000μ: Αναστασία Καρακατσάνη
60μ. εμπόδια: Ελισάβετ Πεσιρίδου
Μήκος: Λίλη Αλεξούλη , Εφη Κολοκυθά
Επί κοντώ: Στέλλα- Ηρώ Λεδάκη
Τριπλούν: Βούλα Παπαχρήστου

Φωτογραφία | Athletics Magazine

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey